Python ile basit insan doğrulaması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Python:
import random
sayı = random.randint (1,1000)

while True:
    print("İnsan doğrulamasını geçmek için lütfen ekranda gördüğünüz sayıyı giriniz ", sayı)
    cevap=int(input())
    if cevap == sayı:
        print("insan doğrulaması başarı ile geçilmiştir.")
        break
    elif cevap != sayı:
        print("insan doğrulamasını geçemediniz !")
        break

1598431734904.png

ᴛʜᴇ ʙᴏʏ ᴡʜᴏ sʜᴀᴛᴛᴇʀᴇᴅ ᴛɪᴍᴇ ⏳
Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
eline sağlık hocam not olarak tutayım ilerde işime yarar illaki, teşekkürler.

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Çok zayıf olmuş kolayca geçilebilir robotlara karşı çalışacağını bile sanmıyorum uğraşmışsın fakat diyebileceklerim bunlar

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Resimi değişken olarak ata daha sonra resim ile resme ait olan isim eşit mi olarak kontrol ettirebilirsin ama resim sourcelarını kendin oluşturman gerekir tahminimce bi 5 tane resim kullansan basit bir doğrulama oluşturabilirsin.

Üye
5 HİZMET YILI
Çok zayıf olmuş kolayca geçilebilir robotlara karşı çalışacağını bile sanmıyorum uğraşmışsın fakat diyebileceklerim bunlar gerçek d

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
import ettiğin her şey üzerine bot sistemi kurarak senin doğrulama sistemini ekarte edebilirler, ekrandaki yazıyı okuyup input girecek bir bot yazmak senin yazdığın satır sayısından eminim daha az sürecektir, çok amatör ama keep working hocam

Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Çok zayıf olmuş kolayca geçilebilir robotlara karşı çalışacağını bile sanmıyorum uğraşmışsın fakat diyebileceklerim bunlar
sadece basit bir antreman için zaten bunu kullanmayın :D ama eleştiri için teşekkürler
Post automatically merged:

import ettiğin her şey üzerine bot sistemi kurarak senin doğrulama sistemini ekarte edebilirler, ekrandaki yazıyı okuyup input girecek bir bot yazmak senin yazdığın satır sayısından eminim daha az sürecektir, çok amatör ama keep working hocam
dediğim gibi sadece antreaman için bunu koruma için kullanmayın

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Teşekkürler Arda, iş görür. Gerçi yazılımcılara belli olmaz. Buna anti bir yazılım yazıp yazılımla, yazılımı kandırır. :brainfree:

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Çok sağol işime her an yarayabiliri bide bunu satıyorlar yahu

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
port ettiğin her şey üzerine bot sistemi kurarak senin doğrulama sistemini ekarte edebilirler, ekrandaki yazıyı okuyup input girecek bir bot yazmak senin yazdığın satır sayısından eminim daha az sürecektir,

Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
port ettiğin her şey üzerine bot sistemi kurarak senin doğrulama sistemini ekarte edebilirler, ekrandaki yazıyı okuyup input girecek bir bot yazmak senin yazdığın satır sayısından eminim daha az sürecektir,
dostum bunu kullanın diye yapmadım. sadece python öğrenmek isteyenlere ilham olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...