python ile hile veya script nasıl yapılır ayrıntılı anlatırmısınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
python ile hile veya script nasıl yapılır ayrıntılı anlatırmısınız

Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Hile kodlamak basit görünen bir şey ama öyle değil maalesef. Coder olmak zor , paster olmak kolay bişey. Kodlamak istiyorsan önce dilini biliceksin (c#,c++,c+) ve ingilizce bilmende şart b2 veya c1

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Youtubedan bakabilirsin buradan anlatım akıcı degil
youteba nerden bakacagım onu dermisin
Post automatically merged:

Hile kodlamak basit görünen bir şey ama öyle değil maalesef. Coder olmak zor , paster olmak kolay bişey. Kodlamak istiyorsan önce dilini biliceksin (c#,c++,c+) ve ingilizce bilmende şart b2 veya c1
knk ztn dile python demişim ya nasıl yapacagımı soruoyrum sen gelip hic kolay deil öle böle diyon

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
yt den bakarsan senin için daha faydalı olur

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Öncelikle hile yazmak kolay değil ancak gerçekten yazılım bilmeniz gerekiyor ve hilenin bir çalışma motoru olmalı zor iş belli olmamsı lazım lol bunu algılamayacağı bir hile olması gerekiyor bunu yıllardır yapan insanlar varken sizinkisi ne kadar tutar onu bilmem mesela memoryhackers'ın paylaştığı bu hile çok eski bir script gün geçtikce güncellendi ve bu hale geldi bana göre diğerlerinden daha kaliteli bir hile yenilerine göre çok daha iyi yani bu işi bilen bir insan buraya şu şekilde yapılır demez o halde herkez kendi hilesini yapar yapmak kolay değil .

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Öncelikle hile yazmak kolay değil ancak gerçekten yazılım bilmeniz gerekiyor ve hilenin bir çalışma motoru olmalı zor iş belli olmamsı lazım lol bunu algılamayacağı bir hile olması gerekiyor bunu yıllardır yapan insanlar varken sizinkisi ne kadar tutar onu bilmem mesela memoryhackers'ın paylaştığı bu hile çok eski bir script gün geçtikce güncellendi ve bu hale geldi bana göre diğerlerinden daha kaliteli bir hile yenilerine göre çok daha iyi yani bu işi bilen bir insan buraya şu şekilde yapılır demez o halde herkez kendi hilesini yapar yapmak kolay değil .
nası yaparım diyom sen kendi fikirini söylüyorsun

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
aklında bir fikir var ise githubda formüllerden yararlanabilirsin, bu formülleri nasıl kullanacağını internetten araştırarak bir fikir edinebilirsin

20
Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Dostum, kimse burada oturup da sana hile nasıl yazılır diye detaylı bir şekilde anatlmaz. Kaldı ki zaten kolay bir şey değil. Bunu araştıra araştıra öğrenmen lazım. Yt'da bir sürü kanal var. Bunlar ile alakalı video çekiyorlar. Fakat zaten yazılım dilini bilmiyorsanız ilk önce dili öğrenin. Hile işlerine daha sonradan başlayın. Kolay gibi gözüküyor olabilir. Hiç öyle değil.

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
kısaca karakterlerin hareketlerini algılayan bir program var karakterin her hareketini kod olarak alıyor ordan ona aktarıyon o komut bu komut felan bu şekilde yapılıyor burdan anlatılmaz youtubeden bakman daha mantıklı olur

Üye
3 HİZMET YILI
Hile kodlamak basit görünen bir şey ama öyle değil maalesef. Coder olmak zor , paster olmak kolay bişey. Kodlamak istiyorsan önce dilini biliceksin (c#,c++,c+) ve ingilizce bilmende şart b2 veya c1 işin iş kısaca

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Hile kodlamak basit görünen bir şey ama öyle değil maalesef. Coder olmak zor , paster olmak kolay bişey. Kodlamak istiyorsan önce dilini biliceksin (c#,c++,c+) ve ingilizce bilmende şart b2 veya c1 işin iş kısaca
python diye belirtmişim ztn dili hepiniz gelip öle kolay değil yazıyorsunuz be mınakoduklarım gelip ona yazmayın bilmiyorsanız anladık kolay değil qrqsbuccocukları

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
pixeller üzerinden gidilenler var mesela mouse un ekrandaki hangi pikselde durdugunu alan bir kod satırı var şuan mesela cevap yaz kısmına mousu getirdiğimde o yeşil renkli pixeli göruyor ve ben komut verebiliyorum yeşil kodlu pixele mouse gelince tıkla gibi en basiti.

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
python o kadar etkili olmayabilir c++ falan bakabilirsin ama python diyosan illaki yabancı bir hile forumunda görmüstüm cok detaylıydı ama suan burda atamam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...