Python ile Kişiye Özel Wordlist Yapan Program?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Mr robot dizisinin 1. bölümünde gördüğüm birşey ilgimi çekti, elliot kişiyle ilgili birkaç bilgi toplayıp o bilgileri kullanarak bir wordlist oluşturdu 900klık yaklaşık, ve brute force kullandı. kişiye özel wordlist konusunda şuan cupp adında bir program var piyasada ama neyazıkki bu program hiç genel kelimeleri eklemiyor ve 3000-30000 kelime arasında bir data oluşturuyor ve şahsen pek te etkili değil, güncel cok kullanılan kelimeleri ve kombinasyonlarını da içeren ve kişiye özel wordlist oluşturan programları nasıl kodlayabiliriz yada bildiğiniz bir program var mı.

DoctorHeal
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
bahsettiğiniz işi yapan CUPP adında bir yazılımcık var. Ancak çalıştırmak için GNU/Linux bir işletim sistemine sahip olmanız ya da en azından python yüklemeniz ve biraz düzenleme yapmanız gerekmektedir.

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
bahsettiğiniz işi yapan CUPP adında bir yazılımcık var. Ancak çalıştırmak için GNU/Linux bir işletim sistemine sahip olmanız ya da en azından python yüklemeniz ve biraz düzenleme yapmanız gerekmektedir.
cuppdan zaten yazımda bahsettim, ne yazıkki cupp yeterli bir program değil, her wordlistte olması gereken kelimeler ve kombinasyonlar yok. güçsüz, 3000-30000 kelime arası txt oluşturuyor.
Post automatically merged:

forumda olması lazım
bakıcam, prime member para ile mi olunuyor buarada.

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
kendi algoritmana özel kodlayabilirsin bu zor olmamalı python da döngüler sayesinde kolayca halledebilirsin

Üye
6 HİZMET YILI
Şifre kırmak için illa wordlist gerekmiyor, bu yazılım işine yarayacaktır : hashcat

Şifre kırmada üzerine yoktur ama şunu belirtmem gerekiyor 4 miliyar adetten fazla şifre denemesi yapıyor.
Kısacası %100 kırıyor ama vakit gerekli bir quantum bilgisayarın var ise 10 dakikada halledersin :D

İyi günler.

who knows when you will be gone
Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
bakıcam, prime member para ile mi olunuyor buarada.

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Şifre kırmak için illa wordlist gerekmiyor, bu yazılım işine yarayacaktır : hashcat
Şifre kırmada üzerine yoktur ama şunu belirtmem gerekiyor 4 miliyar adetten fazla şifre denemesi yapıyor.
Kısacası %100 kırıyor ama vakit gerekli bir quantum bilgisayarın var ise 10 dakikada halledersin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...