- Yasaklandı
-
Banlı Üye
x=3
print(MemoryHackers)
x=5
PI = 3.14
PI = 3.14
y = 10
print(PI * y * y)
print(10*5) #Çarpma işlemi
a = 5 #Dikdörtgenin uzun kenarı
b = 4 #Dikdörtgenin Kısa Kenarı
print(a * b)
Yok dostum bu konuda Değişkenler Operatörler ve Yorum Satırlanının tanımını yaptık ve bir kaç tane ufak örnek verdik.hocam süpersiniz bilişim öğrencileri için pyde nasıl hesap makinesi yapılır konusu gibi bir şey bu herhalde değil mi?
tamamdır şimdi anladım teşekkürler.Yok dostum bu konuda Değişkenler Operatörler ve Yorum Satırlanının tanımını yaptık ve bir kaç tane ufak örnek verdik.
C programlama dilini önermiyorum dostum onun yerine ilk öğreneceğin dil ise c# python html JavaScript gibi dillerle başlamanı öneririmC programlama dilini öğrenmeye calısıyorum bunu kavradıktan sonra kafamda python var mantıklı bir karar olur mu ilerisi için daha cok siber güvenlik düşnüüyorum
Udemy üzerinden kurs satın alabilrisinhocam python ile daha ileri düzeyde gelişmek için önerebileceğiniz bir kaynak var mı
Konuları takip edebilrisiniz eğitim setlerini inceleyebilrisniz hatta udemy gibi sitelerden kurs satın alabilrisinz unutma dostum yol uzun olsa bile başlamadan mesafe alamazsın .Bı ben anlamıyorum şunlardan
dostum o biraz hak yemek gibi oluyor sonuçta eğitimi veren kişi verdiği emek karşılığında aldığı ufak bir ücreti böyle oyunlarla çarpmaya çalışmayalımudemy den satın alıp dersleri indirip iade ederseniz paranız size geri yatacaktır.
Yatar yatmasına da bi kurs için hak yemeye değmez emek var sonuçtaudemy den satın alıp dersleri indirip iade ederseniz paranız size geri yatacaktır.
orası öyle almaya gücü yetmeyecek arkadaşlar için bir method verdim kullanıp kullanmamak onların elinde olan birşeyYatar yatmasına da bi kurs için hak yemeye değmez emek var sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?