- Konuyu başlatan
Seçkin Üye
Sen faydasız bulabilirsin belki arkadaşım ama kodlamaya ilgi duyan yada yeni başlayanlar için ornek bir kod yapısıbize nerde fayda sağlayacakki bu olay onu anlayamadım
Sen faydasız bulabilirsin belki arkadaşım ama kodlamaya ilgi duyan yada yeni başlayanlar için ornek bir kod yapısıbize nerde fayda sağlayacakki bu olay onu anlayamadım
Çok da değil aslında ama teşekkür ederim yinede arkadaşımçok karmasık ama sagol genede :d
Bu küçük bir örnek dahası da gelecek sana yardımcı olduysa bir nebze ne mutlu banaYavaş yavaş bende öğrenmeye çalışıyorum
TeşekkürlerSağolasın kanka yeni başlayanlar için güzel bir çalışma
öncelikle program degil programlama dili ve evet haklısın günümüzde popüler bir dil haline geldipython güzel program ilerde patlar
Dc den detaylı bilgi verir misin yada instadanPython:from random import randint rand=randint(1, 100) sayac=0 while True: sayac+=1 sayi=int(input("1 ile 100 arasında değer girin (0 çıkış):")) if(sayi==0): print("Oyunu İptal Ettiniz") break elif sayi < rand: print("Daha Yüksek Bir Sayı Girin.") continue elif sayi > rand: print("Daha Düşük Bir Sayı Girin.") continue else: print("Rastele seçilen sayı {0}!".format(rand)) print("Tahmin sayınız {0}".format(sayac))