Python kod güvenliği nasıl sağlanır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Merhaba, bir süredir python ile trade botları kodlayıp bunları satarak para kazanıyorum. Fakat şimdiki planım kişiye özgü değil de herkesin kullanabileceği botlar kodlamak. Fakat kodladığım botların kaynak kodlarının çalınmasını veya cracklenmesini istemiyorum. Bunun için nasıl bir yol izlemeliyim

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
dostum crackelnmesi muhtamel bir son ama zaten global bir bot diyorsan cracklensede sorun olacagını dusunmuyorum

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
dostum crackelnmesi muhtamel bir son ama zaten global bir bot diyorsan cracklensede sorun olacagını dusunmuyorum
ücret karşılığı satmayı düşünüyorum, bu yüzden cracklenmemesi önemli

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
ücret karşılığı satmayı düşünüyorum, bu yüzden cracklenmemesi önemli
giriş sistemi eklenebilir yada dosyaların içindeki bir dosya açıldıgı an program kendini silere ve üyelik iptal olabilir çok agresif bir koruma olur

Why

Ma name is enough
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Merhaba,

Bu konu ile ilgili direkt net cevap vereceğim.

Python maalesef senin ihtiyacın olan korumayı yaratacak panel değil.

Doğru korumayı yapmak için doğru aracı kullanmalısın ve Python şaşırtmak/yönlendirmek için tasarlanmamıştır. Tam tersi; Python'da her şey açıktır veya açıklanması, değiştirilmesi kolaydır çünkü bu dilin felsefesi bu.

Kullanıcıların kodu görememesini veya değiştirememesini istiyorsan, başka bir araç aramalısın. Bu kötü bir şey değil, farklı kullanımlar için birkaç farklı bir aracın mevcut olması zaten her zaman önemli bir durumdur.

C üzerinden koruma paneli yaratarak şaşırtma prosedürü uygulayabilirsin.

İyi forumlar dilerim.

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Merhaba,

Bu konu ile ilgili direkt net cevap vereceğim.

Python maalesef senin ihtiyacın olan korumayı yaratacak panel değil.

Doğru korumayı yapmak için doğru aracı kullanmalısın ve Python şaşırtmak/yönlendirmek için tasarlanmamıştır. Tam tersi; Python'da her şey açıktır veya açıklanması, değiştirilmesi kolaydır çünkü bu dilin felsefesi bu.

Kullanıcıların kodu görememesini veya değiştirememesini istiyorsan, başka bir araç aramalısın. Bu kötü bir şey değil, farklı kullanımlar için birkaç farklı bir aracın mevcut olması zaten her zaman önemli bir durumdur.

C üzerinden koruma paneli yaratarak şaşırtma prosedürü uygulayabilirsin.

İyi forumlar dilerim.
pyinstaller ile exe ye dönüştürmek herhangi bir koruma sağlıyor mu peki?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...