python kodları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
arkadaşlar öncelikle merhaba python daha önce hiç kullanmadım nedir ne değildir hakkında bir bilgim yok ama mt2 ve bir çok oyunda oto mouse olsun oyundaki moblara oto yönlendirmesi olsun çok işe yaradıgını gördüm ama nasıl kullanıcam bilmiyorum ve bu kodları nasıl yazarım nerden en iyi şekilde destek alırım bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekürler.

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Python bir programlama dilidir, İki sürümü bulunuyor fakat python 3.x i indirmeni tavsiye ederim. yaklaşık 1 ay gibi bir sürede hiç bir şey bilmeden temel seviyeye kadar kendini geliştirebilirsin. youtube da onlarca videosu var, sıfırdan anlatılan, uygulamalarla, web geliştirmelerle ilgili anlatımlar bulunuyor. Youtube dan bakarak en iyi destekleri alabilirsin diye düşünüyorum. İngilizce biliyorsan yabancı kaynaklar daha iyi olur

Üye
4 HİZMET YILI
Temel olarak en kolay dil olarak geçiyor zaten bir iki araştırma yaparsan bir sürü ders videosu bulabilirsin yok ben daha profosyenel şekilde öğrenmek istiyorum dersende ya udemy üzerinden güzel ratingi olan kurs satın alacaksın ya da realde bunun derslerini veren kurslar var oralara gidebilirsin ama benim tavsiyem az biraz temel atıp sonra tryhackme gibi yerlerden sorular çözerek falan bir temel atmalısın sonuçta farkındalık önemli ve de bir oyunda script yazmak istiyorsan oyunlardaki açıkları yararına kullamak içinde biraz eğitim görmelisin sonuçta script yazmak o kadar kolay değil bu kodları nasıl yazacağına gelirsek çeşit çeşit IDE'ler var örneğin Eclipse Pycharm VsCode uzun vadeli istiyorsan VsCode öneririm diğer diller ile de destek atabilirsin scriptine en iyi destek ise udemy gibi kurs satan platformlardan alırsın olmadı en rahatı yt den güzel eğitim verenler var onları izleyebilirsin tavsiyemde o zaten

Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Udemy baya hızlı öğrenmene yarıyor ben 1 aya yakın sürede çoğu şeyi öğrenmiştim. Ama ücretli bir kurs

Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
o dediğin uygulamalar genel olarak görüntü işleme üzerine tasarlanan uygulamalar oluyor. OpenCV yi araştırabilirsin.

Machine For a Reason
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
101 dersinden öğrendiğim kadarıyla temiz ve kullanışlı bi programlama dili ve üzerinde kendini geliştirmen oldukça kolay

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...