Python kodunu arka planda nasıl çalıştırırım ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
3 HİZMET YILI
Merhaba , image labelling yöntemiyle bir oyuna ait bir kaç adet fotoğraf aldım ve etiketledim.Etiketlenmiş fotoğraflarda .json dosyası şeklinde çıktı aldım ve x,y,width,height,rgb değerleri falan barındırıyor.Bu bilgilerle oyuna farm bot yapmak istiyorum ancak oyun arka planda çalışırken bunu yapmak istiyorum , nasıl yapabilirim ?

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Farm botu oluşturmak için genellikle oyuna ait bir ekran görüntüsü alıp,bu ekran görüntüsündeki belirli özellikleri tespit etmek ve bu özellikleri kullanarak oyunu otomatik olarak kontrol etmek gerekiyor etiketlenmiş fotoğraflar ve JSON dosyaları bu özellikleri tanımlamana yardımcı olabilir bir oyunun arka planda çalışması için genellikle özel bir izin gerektirir ve bu izinler çoğu oyun için mevcut olmayabilir bu nedenle oyunun arka planda çalışmasına izin veren bir yöntem bulman gerekebilir eğer oyun arka planda çalışabiliyorsa bir programlama dili kullanarak oyunun ekran görüntüsünü yakalayabilirsin ardından OpenCV gibi bir görüntü işleme kütüphanesi kullanarak etiketlenmiş fotoğraflardaki özellikleri tanıyabilirsini böylece oyunu otomatik olarak kontrol etmek için gerekli işlemleri gerçekleştirebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
x,y,width,height,rgb değerleri falan barındırıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...