Üye
Bazı siteler var böyle başlayanlar için yardım edioyr örnek kodlar falan önerdiğin yada bildiğin varmıgithubdan hazır projeler indirip nasıl çalıştığını inceleyerek öğrenebilirsiniz
Chat gpt ye ne diyorsun kankaaga eğer yabancı kaynaklardan bilgi edinmeye çalışırsan çok daha faydalı olr mesela yabancı kaynaklardn izlemen fln
Ortalama kaç aya iyi bir seviyeye gelirim günlük 1 saat çalışsamdeğişkenler,if else,donguler,metodlar,listeler,sözlükler daha sonra özellikle classların mantığını öğrendikden sonra basic olarak birşey kalmıyor ondan sonra ilgilinizi çeken hangi yönde ilerleyecekseniz o tarafa uygun kutuphaneleri vs ögrenmeniz, uygulama geliştirmeniz sizin yararınıza olur.
chat gpt çok basic düzey olur ama zarar gelmez bakabilrsinChat gpt ye ne diyorsun kanka
Post automatically merged:
Ortalama kaç aya iyi bir seviyeye gelirim günlük 1 saat çalışsam
takıldığın yerlerde yardım isteyebileceğin bildiğim 2 yer var birisi codeproject diğeri stack overflowBazı siteler var böyle başlayanlar için yardım edioyr örnek kodlar falan önerdiğin yada bildiğin varmı
Chat gpt nasıl olurtakıldığın yerlerde yardım isteyebileceğin bildiğim 2 yer var birisi codeproject diğeri stack overflow
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?