Python Nasıl Öğrenilir ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Gençler içimde bir istek var. daha önceden biraz temelim var

şimdi python için ileri düzey bir matematik gerekiyor mu ? (Yada illa matematik gerekiyor mu )

C++,C# Gibi çok zor bir dil mi ?

ayrıca :
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
şu dersi almayı planlıyorum acaba uygun bir ders mi ve burdan alan var mı ?

Evet Gençler yardımlarınızı bekliyorum

Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Tavsiye etmiyorum . Hesabından para çekilip kursu sana teslim etmeyebilirler . Ödeme yöntemlerinde Gpay olan hiç bir siteyi tavsiye etmiyorum . Genel kullanıcı yorum olumsuz biraz araştırırsanız yazdıklarıma hak verebilirsiniz . İyi Günler.

Deity is always here
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Udemy güvenilir bir site diye biliyorum eğer kursu satan kişi böyle bir şey yaparsa udemye şikayet edip hakkını arıyabilir bence.

Ayrıca python öğrenmek istersen forumda bir kaç konu var python ile ilgili araştırıp bulabilirsin güzel konular bence, çeşitli Türk,yabancı forumlarda konular mevcut, tavsiyem video izleyerek öğrenebilirsin ama makale okuyarak pdf okuyarak öğrenmek bana daha mantıklı geliyor gerçekten öğrenmek istiyorsan öğrendiğin şeyleri günlük olarak tekrarlamak ve önemli yerleri not almak bu öğrenme methodunu sadece python için her yerde kullabilirsin işine yarayacaktır eğer illa video ile öğreneceğim dersen arada mutlaka bir yazı makale oku gerçekten işine yarayacaktır udemy senin işine görecektir ingilizce bilgin elementary düzeyindeyse bir çok yabancı forumlarda python anlatılıyor en azından bir şeyler kapabilirsin bilgi ne kadar çok ve taze olursa senin yararınadır, iyi çalışmalar iyi forumlar

Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
ilk defa senden duyuyorum böyle bir şey. ilginç.

Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
ingilizcem yani çok iyi değil . kötü

Deity is always here
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
ingilizcem yani çok iyi değil . kötü
Hadi ya o zaman Türkçe kaynaklara kaldın şöyle yapabilirsin python topluluklarına katılarak onlardan yardım isteyebilirsin en azıdan özel ders bile alabilirsin bir çok arkadaşım programla dilini böyle öğrenmişti ayrıca python yeni başlayanlar için çok zor bir dil değil üstüne düşerek halledilebilir

Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
bakalım teşşekür ederim yorumların için

Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
ilk defa senden duyuyorum böyle bir şey. ilginç.

Sizde kendinizce haklısınız . Gpay üzerinden aldığım paketi 3 ay oldu hala ses seda yok . İlginçtir ki parada iade edilmiyor dekont gönderdiğim halde . Peki siz neye dayanarak güvence veriyorsunuz ? Hiç alışverişiniz oldu mu ?

Deity is always here
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Kredi kartı üzerinden online ödeme yaptım bir sorun yaşamadım. Eğer paranızı almak istiyorsanız hukuki yolları deyebilirsiniz?

Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Kredi kartı üzerinden online ödeme yaptım bir sorun yaşamadım. Eğer paranızı almak istiyorsanız hukuki yolları deyebilirsiniz?

Para gpay üzerinde hesabımdan kesildi . Bana gpay ile iletişime geçmem söylendi . Hem dekontu veriyorum adamlara hemde elim boş bekliyorum . Olmazsa son çare o olacak .

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Fayton iyidir, ama yavaştır güzelim. Dili en iyi yabancı kaynaktan öğrenirsin. Bunun için öncelikle İngilizce bilmen lazım. Yazılım kursu alacağına önce yabancı dil kursu alıp kendini okuduğunu anlama seviyesine getir. Sonra internetten dilediğin kaynaktan istediğin yazılımı bedava öğrenebilirsin.

Deity is always here
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Aynen öyle dil herşeyden önce geliyor kesinlikle hem gelecek için hemde sana katacak artılar çok olur

Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
Kardeşim öğrenmek istiyorsan eğer zorluklarına katlanman gerekecek ayrıyetten udemy’den ders alabilirsin hiç bir sıkıntı yaşamazsın

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
@İCloodHack Mustafa Murat hoca iyidir anlatımları falan güzel YouTube'de de mevcuttu yanlış hatırlamıyorsam önce oradan bak sonra güncellenmiş dersleri Udemy'sinden satın alırsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...