Python öğrenmek için yeni kaynaklara ihtiyacım var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
9
Sosyal
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar udemy ve sağda solda araştırarak bi kaç ders bulup izledim ve hepsi hemen hemen aynı 3 5 farklı şeyler gösteriliyor ama hiç kimse bir şey üretmemizi sağlayacak şeyler göstermiyor ufak bile olsa kendimi geliştirebileceğim bir şeyler üretebileceğim dersleri nerden bulurum

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Udemyden kımden kurs aldın ben muray yucedagdan aldım daha baslamadım cok eskı kaldı bu felan dıyolar bılgın var mı ya

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Github falan kullan kanka başkalarının kodlarına bak. Birşeyler yapmayı dene, kendine ben bunu yapmayı deneyeceğim diye hedefler koy sonra onu yapmak için kaynak araştırarak öğren. Yazılım yaparak öğreniliyorum kankam. Ya da ücretli ücretsiz ucuz pahalı kurslar var. Özellikle ileri seviye olanlara bak. Hint kanallarının ingilizce videolarını da izleyebilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Kanka forumlarda üyelerin ürettiği projelere bir bak , onun dışında kendin bir şeyler yapmaya çalış.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
chatgpt kullan ordan deneyerek öğrenebilirsin.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
udemyden araştırırsan sağlam insanlar bulursun

Üye
Ödüller
9
Sosyal
10 HİZMET YILI
Udemyden kımden kurs aldın ben muray yucedagdan aldım daha baslamadım cok eskı kaldı bu felan dıyolar bılgın var mı ya
içeriği önemli dersin eski olup olmaması çok da önemli değil kullanılan programlar sabit zaten verdiği bilgiler önemli bir de Ücretsiz derslerden Levent mi neydi adı dersine baktığım kişi
Post automatically merged:

kurs fln varmı acab
Udemyde ücretsiz dersler mevcut ama standart hepsi verilen dersler ayni ileriye götürmeye yönelik değil hiçbiri
Post automatically merged:

Kanka forumlarda üyelerin ürettiği projelere bir bak , onun dışında kendin bir şeyler yapmaya çalış.
ya işte belli bir yere kadar ilerleyebiliyorum koda bakınca anlamam gerekli heee işte burdan böyle yapmış demem lazim ama onu anlayacaak kadar bile öğrenemedim daha

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Youtube üzerinden videolara göz atabilirsin.

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar udemy ve sağda solda araştırarak bi kaç ders bulup izledim ve hepsi hemen hemen aynı 3 5 farklı şeyler gösteriliyor ama hiç kimse bir şey üretmemizi sağlayacak şeyler göstermiyor ufak bile olsa kendimi geliştirebileceğim bir şeyler üretebileceğim dersleri nerden bulurum
lise bilişim programlama temelleri kitapları var meb bedava pdfi veriyor python başlangıç seviyesi için iyi gibi.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
güzel bir yol haritası, tamamladıktan sonra başkalarının projelerini kendi kodlarınla yapmayı denemeni öneririm.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
youtube veya sosyal medyadan bi araştır derim

Onaylı Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
İstihza yazbel'e baktın mı? Gayet güzeldir değişkenler, koşullar dışında da bir şeyler öğrenebilirsin :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...