Arkadaşlar udemy ve sağda solda araştırarak bi kaç ders bulup izledim ve hepsi hemen hemen aynı 3 5 farklı şeyler gösteriliyor ama hiç kimse bir şey üretmemizi sağlayacak şeyler göstermiyor ufak bile olsa kendimi geliştirebileceğim bir şeyler üretebileceğim dersleri nerden bulurum
Github falan kullan kanka başkalarının kodlarına bak. Birşeyler yapmayı dene, kendine ben bunu yapmayı deneyeceğim diye hedefler koy sonra onu yapmak için kaynak araştırarak öğren. Yazılım yaparak öğreniliyorum kankam. Ya da ücretli ücretsiz ucuz pahalı kurslar var. Özellikle ileri seviye olanlara bak. Hint kanallarının ingilizce videolarını da izleyebilirsin
içeriği önemli dersin eski olup olmaması çok da önemli değil kullanılan programlar sabit zaten verdiği bilgiler önemli bir de Ücretsiz derslerden Levent mi neydi adı dersine baktığım kişi
ya işte belli bir yere kadar ilerleyebiliyorum koda bakınca anlamam gerekli heee işte burdan böyle yapmış demem lazim ama onu anlayacaak kadar bile öğrenemedim daha
Arkadaşlar udemy ve sağda solda araştırarak bi kaç ders bulup izledim ve hepsi hemen hemen aynı 3 5 farklı şeyler gösteriliyor ama hiç kimse bir şey üretmemizi sağlayacak şeyler göstermiyor ufak bile olsa kendimi geliştirebileceğim bir şeyler üretebileceğim dersleri nerden bulurum