Python programlamak istiyorum, önerileriniz nelerdir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
sıkı çalış ve videoları ara.
youtube'u deneyin

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
satın alabilirsin veya youtubeda youtubeden veya Udemy de ucretsiz

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Did u know hearthdevs? they can help you with this

KreusNA
Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Bence ilk yapman gerek şey kodlama kitabı alman onun vermiş olduğu uygulamaları yerne getirererk temel eğitimini tamamlayabilrisin sonrasında ise iş sana kalmış hangi alanda hangi yere doğru açılmak gelişmek istersen o alana doğru kodlama yapabilirsin

Atlasım Ol Gel Dünya Güzelim
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
eğitim videoları ızleyebılırsın çok yerde eğitim videosu var sana yardımcı olacaklarına inanıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
satın alabilirsin veya youtubeda eğitim videoları var onları izleyebilirsin, Udemy de ucretsiz kurslarda bulablirsin ve onlari izle.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
yt üzerinde birkaç video var ve ayrıca birkaç ders içeren bir udemy platformu var.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
internette bazı siteler konuyu detaylıca anlatıyor araştırınca bulabilirsin bence, ücretsiz youtube videoları da mevcut

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
seti var onlardan satın alabilirsin veya youtubeda eğitim öğren sonra yazılım programını gir kardeşim .

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Python Başlangıç için gayet iyi bir komut sistemi youtubeden öğrenebilirsin

apm

Üye
5 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar, yazılıma karşı isteğim var fakat nereden başlasam bilemiyorum. Bu konuda bana yardımcı olabilecek birileri var mı?

youtube üzerinden pek fazla öğrenmeni tavsiye etmem genelde videolar eski oluyor ve yazdığın kodlar değişmiş oluyor udemy üzerinden kurs satın alıp yapman daha kolay olacaktır. Kitabın adını pek hatırlamıyorum 300-400 sayfalık python3 pdfsi vardı zamanında türkçe aratıp bulabilirsin güncelse işini görür fakat dediğim gibi öğrenmeye balşamadan önce video yüklenme tarihlerini kontrol etmen lazım aynı şekilde udemy kursları üzerinde aynı şekilde yap

apm

Üye
5 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar, yazılıma karşı isteğim var fakat nereden başlasam bilemiyorum. Bu konuda bana yardımcı olabilecek birileri var mı?
python için udemy üzerinden kurs almanı tavsiye edeirm youtube üzerinde ki kaynaklar genellikle eski zorlanırsın diye düşünüyorum python'ın yazımı biraz değişti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...