uriel temiz bir koruma yazılımı değil diye biliyorum ve sistemini bile iziliyorlar anormal durumlarda. Koruma programını deaktif etmen gerek o tarz şeyler çalıştırabilmek için
Evet tam olarak problem bu, fakat interception driverin kurulumunu yaptıktan sonra oyuna giremiyorum" Klavye&Mouse taklit eden bir yazılım mevcut" olarak hata vermekte driveri sildirtip pc yi resetliyor sonrasında silindiğinde girebiliyorum.Muhtemelen interception driver kullanarak bir bot yazman gerekecek hocam hızdan kaynaklı değil mousenin anlık olarak oraya ışınlanması ile ilgili bir koruma getirilmiş
veya pyhton ile nasıl yavaş bir şekilde metinin üzerine gitmesini ayarlıyabilirim.Evet tam olarak problem bu, fakat interception driverin kurulumunu yaptıktan sonra oyuna giremiyorum" Klavye&Mouse taklit eden bir yazılım mevcut" olarak hata vermekte driveri sildirtip pc yi resetliyor sonrasında silindiğinde girebiliyorum.
driveri undetected yapmayı deneyin hocam imzaları silin driver ismini değişinEvet tam olarak problem bu, fakat interception driverin kurulumunu yaptıktan sonra oyuna giremiyorum" Klavye&Mouse taklit eden bir yazılım mevcut" olarak hata vermekte driveri sildirtip pc yi resetliyor sonrasında silindiğinde girebiliyorum.
Post automatically merged:
veya pyhton ile nasıl yavaş bir şekilde metinin üzerine gitmesini ayarlıyabilirim.
Yukarıda da iletmiş olduğum linkte adam kullandığı kütüphaneyi dahi videoda göstermiş tabii ki işlerini iyi yaparlar hile 3 günde fixleneceğine arkadaşlar saolsun 1 güne düşürüyorurielin iyi koruma yapmasının sebebi sürekli güncel takılıyorlar ve takip ediyorlar hile piyasasını kuzen
dikkat etmek gerekir kuzen uriel için hile yapılacaksa sayılı ve elit kişilerle paylaşılması gerekir yoksa direk fix yiyorYukarıda da iletmiş olduğum linkte adam kullandığı kütüphaneyi dahi videoda göstermiş tabii ki işlerini iyi yaparlar hile 3 günde fixleneceğine arkadaşlar saolsun 1 güne düşürüyor
wdym by ok?? are u trying to spam?
from python_imagesearch.imagesearch import imagesearch
import pyautogui
import time
def png_loop_l_click(resim):
imge = imagesearch(resim, precision=0.8)
while True:
time.sleep(0.8)
if imge[0] == -1:
imge = imagesearch(resim)
print(resim, "bulunamadı, aranıyor.")
if imge[0] != -1:
imge = imagesearch(resim)
print(resim, "bulundu.")
time.sleep(1)
pyautogui.leftClick(imge[0], imge[1])
break
png_loop_l_click(imagesearch("resim.png"))
driverı undetected nasıl yaparız ve imzaları nasıl sileriz ? aygıt yöneticisinde driverı göremiyorum. isim olarak nasıl geçerdriveri undetected yapmayı deneyin hocam imzaları silin driver ismini değişin
hocam ben bu kodları kullandım visual studio da fakat python_imagesearch.imagesearch ve pyautogui import etmeme rağmen hata veriyor kodu çalıştırdığımdatıklamasını istediğin objenin resmini arattırarak tıklatabilirsin
Kod:from python_imagesearch.imagesearch import imagesearch import pyautogui import time def png_loop_l_click(resim): imge = imagesearch(resim, precision=0.8) while True: time.sleep(0.8) if imge[0] == -1: imge = imagesearch(resim) print(resim, "bulunamadı, aranıyor.") if imge[0] != -1: imge = imagesearch(resim) print(resim, "bulundu.") time.sleep(1) pyautogui.leftClick(imge[0], imge[1]) break png_loop_l_click(imagesearch("resim.png"))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?