Önce neye ihtiyacın olduğunu bilmelisin. Direk bir dil öğrenmeye çalışmanı önermem. Bunun yerine ufak ufak ayrı ayrı ihtiyacın olanları al. Gerisi ip söküğü gelir. Ama en yaygın olanları gördüğüm kadarıyla C++ ve Vb.net . Bunların eğitim arşivleri var internette onlardan kendine bir hedef koy. Basitten başla, bir çizgi film bölümlerini paylaştığın bir program gibi. Sonra oyunlara hile vs. vs.
aga araştırma yapdım Ogrendıklerım Python kurulumu kurdum PyCharm üzeirnden calıştırmak çalıştırıdım şimdi nolcak yani adam 3+5 yazıor program 8 cıkarıor saçma gelior mesela hıle kodlamam ıcın ne yapmam gerek kodmu bulmam gerek burda takıldım ıstersen dc uzerınden veyahut ozelden konusabılırız saol
aga araştırma yapdım Ogrendıklerım Python kurulumu kurdum PyCharm üzeirnden calıştırmak çalıştırıdım şimdi nolcak yani adam 3+5 yazıor program 8 cıkarıor saçma gelior mesela hıle kodlamam ıcın ne yapmam gerek kodmu bulmam gerek burda takıldım ıstersen dc uzerınden veyahut ozelden konusabılırız saol
Programdaki Operatörlerin Fonksiyonların Parametrelerin Ne İşe Yaradığını Öğren Öncelikle. Hile Yazmak Öyle Bir Anda Olabilecek Bir İş Değil Yapmak İstiyorsan Öğrenmelisin Başka Yolu Yok Bunun