aga araştırma yapdım Ogrendıklerım Python kurulumu kurdum PyCharm üzeirnden calıştırmak çalıştırıdım şimdi nolcak yani adam 3+5 yazıor program 8 cıkarıor saçma gelior mesela hıle kodlamam ıcın ne yapmam gerek kodmu bulmam gerek burda takıldım ıstersen dc uzerınden veyahut ozelden konusabılırız saolBu 2. Konun Sanırım İnternette Araştırmanı Önermiştim Eğer Araştırıp Anlamadığın Yerleri Sorarsan Yardımcı Olurum
Programdaki Operatörlerin Fonksiyonların Parametrelerin Ne İşe Yaradığını Öğren Öncelikle. Hile Yazmak Öyle Bir Anda Olabilecek Bir İş Değilaga araştırma yapdım Ogrendıklerım Python kurulumu kurdum PyCharm üzeirnden calıştırmak çalıştırıdım şimdi nolcak yani adam 3+5 yazıor program 8 cıkarıor saçma gelior mesela hıle kodlamam ıcın ne yapmam gerek kodmu bulmam gerek burda takıldım ıstersen dc uzerınden veyahut ozelden konusabılırız saol
3.7 reisPython'un hangi sürümünü kullanmaktasın? Ona göre kütüphane önerisi yapacağım...
PyMEM kullan memory işlemleri için. Boolean write fonksiyonu yok ya yaz, ya da integer ile 0 - 1 setlersin.3.7 reis