Yolov5 ile apexde yapilabilirmi aim hani algilama olabilirmiHerkese selam dostlar.youtube da video izlerken denk geldim python da yolov5 nesne tanıma diye bir olay varmış. bu yolov5 ile valo da aimasist yapanlar olmuş. araştırdım mantıgını çözmeye çalıştım resim ve video üzerinde biraz ugraş ile yapılıyor ama oyuna nasıl dökülür onu bir türlü çözemedim. detect mi degil mi araştırdım ama bir sonuca varamadım. bu konu hakkında bilgisi olan var mı acaba. uğraşılır mı uğraşmaya değer mi?
Kodu uyarlayabilrsen muhtemeln yapılabilir.Yolov5 ile apexde yapilabilirmi aim hani algilama olabilirmi
valla dostum yapılır mı yapılır videolar arasında görmüştüm sanırım apex de yapan varYolov5 ile apexde yapilabilirmi aim hani algilama olabilirmi
Soruma cevap verdigin için teşekkürler dostum. Yakın zamanda video atanlar vardı 1 ay gibi 2 hafta gibi o yüzden kafam karışmıştı detected mi degil mi diye. Bir şekilde kullananlar var halen sanırım.Boşuna deneme yolov4-5 veya farklı versiyonları ile yapılan bütün aimbotlar detected.
Hile kodlarına erişemedim sadece. yoloyu resim video üzerinde kullanabilmek için gerekli kodlara erişebildim zaten bir çok dersi de mevcut bunun için. Hile için araştırdığımda bir kod dizini falan bulamadım. sadece oyun içi videoları vardıSenden önce birileri yapmış ve bunun kodlarına erişebiliyorsan riot dünden erişmiştir.Boş yere zaman harcarsın.Ayrıca pythondan önce nvdia tensor flowla felan bile yapanlar oldu sanırsam.
Yabancı forumlarda gezin bi oralarda muhtemelen bulursun.UC de vardır kesin bi paylaşan.valla dostum yapılır mı yapılır videolar arasında görmüştüm sanırım apex de yapan var
Post automatically merged:
Soruma cevap verdigin için teşekkürler dostum. Yakın zamanda video atanlar vardı 1 ay gibi 2 hafta gibi o yüzden kafam karışmıştı detected mi degil mi diye. Bir şekilde kullananlar var halen sanırım.
Hile kodlarına erişemedim sadece. yoloyu resim video üzerinde kullanabilmek için gerekli kodlara erişebildim zaten bir çok dersi de mevcut bunun için. Hile için araştırdığımda bir kod dizini falan bulamadım. sadece oyun içi videoları vardı
anladım saolasın bırde bırsey sorucam hanı dedıya arkadas dedect olmustur dıye acaba apex ıcınde aynı sey gecerlımdıır bılgın varmıvalla dostum yapılır mı yapılır videolar arasında görmüştüm sanırım apex de yapan var
Soruma cevap verdigin için teşekkürler dostum. Yakın zamanda video atanlar vardı 1 ay gibi 2 hafta gibi o yüzden kafam karışmıştı detected mi degil mi diye. Bir şekilde kullananlar var halen sanırım.
Hile kodlarına erişemedim sadece. yoloyu resim video üzerinde kullanabilmek için gerekli kodlara erişebildim zaten bir çok dersi de mevcut bunun için. Hile için araştırdığımda bir kod dizini falan bulamadım. sadece oyun içi videoları vardı
bence değmez kardeşimHerkese selam dostlar.youtube da video izlerken denk geldim python da yolov5 nesne tanıma diye bir olay varmış. bu yolov5 ile valo da aimasist yapanlar olmuş. araştırdım mantıgını çözmeye çalıştım resim ve video üzerinde biraz ugraş ile yapılıyor ama oyuna nasıl dökülür onu bir türlü çözemedim. detect mi degil mi araştırdım ama bir sonuca varamadım. bu konu hakkında bilgisi olan var mı acaba. uğraşılır mı uğraşmaya değer mi?
Detected yolo deneme bileHerkese selam dostlar.youtube da video izlerken denk geldim python da yolov5 nesne tanıma diye bir olay varmış. bu yolov5 ile valo da aimasist yapanlar olmuş. araştırdım mantıgını çözmeye çalıştım resim ve video üzerinde biraz ugraş ile yapılıyor ama oyuna nasıl dökülür onu bir türlü çözemedim. detect mi degil mi araştırdım ama bir sonuca varamadım. bu konu hakkında bilgisi olan var mı acaba. uğraşılır mı uğraşmaya değer mi?
onu bilmiyorum dostumanladım saolasın bırde bırsey sorucam hanı dedıya arkadas dedect olmustur dıye acaba apex ıcınde aynı sey gecerlımdıır bılgın varmı
kanka memnuniyet ile eklerim lakin hiç bir şey bilmiyorum bu konu ile alakalıbased_creature#6319 beni ekle knk öğreteyim nasıl yapılacağını umarım vazgeçmezsin
Böyle şeyleri seviyorsan zaman ayır sevmiyorsan zaten işkence kodlama.Ayrıca çokça vakit lazım adam akıllı öğrenmen için çok prtik istiyor.kanka memnuniyet ile eklerim lakin hiç bir şey bilmiyorum bu konu ile alakalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?