Pythonla McDonald's puan hilesi yapılabilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar, bildiğiniz üzere McDonald's uygulamasına yeni bir puan sistemi getirdi ve bu puan sistemini kırmak mümkün olabilirse enflasyonun bu denli yüksek olduğu zamanlarda bedavaya yemek yiyebiliriz. Peki bu mümkün mü? Ben bunu telefon üzerinden Game Guardian uygulaması ile denedim ancak başarısız oldum ancak Python veya başka bir yazılım dili aracılığıyla belki de böyle bir hile geliştirmenin mümkün olduğunu düşündüm. Bilgili arkadaşlar cevap verirse çok sevinirim :)

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
3 HİZMET YILI
Hiç böyle bişey duymadım yazılım okuyorum duymadım

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Trendyol bakiye hileside olsun o zaman be knk 😂

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
büyük ihtimalle mümkün değil çünkü uygulama senin puanını serverdan çekiyor eğer oynama yapmak istiyorsan svyi hacklemen lazım xd

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
yapılması neredeyse imkansızdır yapsan da hemen fark edip go to jail kanka içerde adamlarla jailbreak atarsın

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
yapabilirsin ama cok ugrasman lazim

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Kasap Burger daha iyi be başkan

Why

Ma name is enough
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Merhaba,

Evet söylediğin işlemin yapılma olasılığı var.
Ancak "nasıl yapılır?" diye soracak olursan, bunu yapmak için service'nin bağlı olduğu modüllerin aktarıldığı system default üzerinden ping deneyerek nereye aktarıldığını, akabinde aktarılan verinin hangi mevcut method'u aktif tuttuğunu bilmek gerekiyor.

Gayet güzel bir düşünce demek isterdim fakat maalesef diyemiyorum.
Farkındayım herkes gibi sen de farklı bir çıkar yol arıyorsun. Bazı durumlar için daha alternatif ve 'doğru' çözümler üretebilmek gerekiyor.

Sebebine gelecek olursak:
Yaptığın her işlem sub private üzerinden değil direkt loop-face üzerinden işleme alınacak. Bu da ne yazık ki tekrar eden her bir işlemin log için bir ram ayırması anlamına geliyor. Her compiler devreye girdiğinde fonksiyonel olarak yaptığın işlemleri çekme haklarına sahipler.

Kısaca özet geçmek gerekirse 'denemekten zarar gelmez' sözünü bu işlem için söyleyemiyorum.
Yapmanı, başarmanı, ileriye gitmeni her zaman isterim ancak bu gibi durumlar için değil :)

Daha güzel fikirlerde yardımcı olmak dileği ile,
İyi forumlar dilerim.

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
bir de yakalandığında mali suçun da garanti... tavsiye etmem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...