Her zaman bir çıkış vardır...
Süper Üye
Çoğu yerde bu kadar övülüyor ama bir o kadar da sorunu olduğunu da gördüm cızırtıdan başka bir sorun var mı peki almayı düşünüyordum çünküHocam fiyatı uygun fakat bana hediye gelmişti ses kalitesi zaten iyi değildi kullandıktan bir kaç gün sonrada ses iyice cızırtılı gelmeye başladı kenarda duruyo yani öyle kullanmıyorum tavsiye etmem
Valla kanka ben beğenmedim cızırtıdan sonra kullanmadım daha fazla ama bence samsung veya appledan vazgeçme derim kulaklık bence önemli bir ürün alıyorken biraz daha fazla para ver marka ve kalitesini al üzülmezsin bence ben şuan airpods 2 kullanıyorum 3 yıl oldu tık yok cihazda halada memnunumÇoğu yerde bu kadar övülüyor ama bir o kadar da sorunu olduğunu da gördüm cızırtıdan başka bir sorun var mı peki almayı düşünüyordum çünkü
Keske o kadar bütçe olsa knk bütçe olsa bir tane daha beğendiğim kulaklık var ama fiyatlar uçuk yaValla kanka ben beğenmedim cızırtıdan sonra kullanmadım daha fazla ama bence samsung veya appledan vazgeçme derim kulaklık bence önemli bir ürün alıyorken biraz daha fazla para ver marka ve kalitesini al üzülmezsin bence ben şuan airpods 2 kullanıyorum 3 yıl oldu tık yok cihazda halada memnunum
Kanka bugün alıp 2 ay sonra atmak var bir de 3 4 yıl kullanmak var işin ucunda uzun vadeli baktın mı her türlü daha kazançlısın dişini sık az daha sabret derim benKeske o kadar bütçe olsa knk bütçe olsa bir tane daha beğendiğim kulaklık var ama fiyatlar uçuk ya,
aldıysan nasıl olduğunu söylermisinArkadaşlar merhaba ben kablosuz kulak içi kulaklık bakıyordum bir süre bu qcy nin ht05 modeli dikkatimi çekti özellikleri olsun fiyatı olsun f/p bir ürün gibi geldi. Siz ne düşünüyorsunuz kullanan var mı alınır mı sizce suanki fiyatı n11 de 544 tl indirim kuponlariyla filan 500 tl ye geliyor. İnternette youtube da vb. incelemerine baktim genel olarak güzel bir ürün gibi gözüküyor
qcy ürünleri güzeldir şahsen kendim t13 modelini kullanıyorum memnunumArkadaşlar merhaba ben kablosuz kulak içi kulaklık bakıyordum bir süre bu qcy nin ht05 modeli dikkatimi çekti özellikleri olsun fiyatı olsun f/p bir ürün gibi geldi. Siz ne düşünüyorsunuz kullanan var mı alınır mı sizce suanki fiyatı n11 de 544 tl indirim kuponlariyla filan 500 tl ye geliyor. İnternette youtube da vb. incelemerine baktim genel olarak güzel bir ürün gibi gözüküyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?