Quake 3 Aim geliştiren oyun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DΣПIZ ΚIŁIC
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
:yazı:

Arkadaşlar çocukluğumda oynadığım bir oyundan bahsediceğim Adı Quake 3
Oyunun 4 ü de vsr ama o sensryoku bu arena
Oyunda aiminizin gelişmesi çok normal çünkğ oyun aşırı hızlı oynayışa sahip ve sektirme oranı düşük pompalı vb. Olmadığı içinde noob silahı diye bişey yok
Oyundaki imleç ise küçük bir nokta ve değişmiyor.
Oyunun sistem gerekdinimleri çok düşük tam anlamıyla kasayı at monitör kaldırır tarzı
Basitçe şu şekilde
○Sistem: PII 233 or equivalent
○RAM: 64 MB
○Video Bellek: 8 MB
○Sabit Disk Alanı: 70 MB
Oyun çok eski ama hoş botlarlada oynanabiliyor ayrıca hals kullsnılsn online sunucularıda mevcut​

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
9 HİZMET YILI
Mükemmel yararlı bir bilgi bilgisayarı kötü durumda olan arkadaşlar için bir başlangıç olabilir +rep

Üye
9 HİZMET YILI
aslında var biliyormusun ben çok iyi oynasamda ara sıra kolsuzluğum tutuyor, sanırım bu oyunları bazen uzun bi süre aksattığım için oluyor
benim normalde pc güzel ama yaz tatili geldimi işler değişiyor çalışmaya gidiyorum uzak şehirlere leptopum var eski püskü onla yetiniyorum wolftü'ı bile kasarak oynuyorum oyüzden çok hoşuma gitti böyle bir oyunu duyunca tekrar sağol yani :D

Üye
9 HİZMET YILI
aslında var biliyormusun ben çok iyi oynasamda ara sıra kolsuzluğum tutuyor, sanırım bu oyunları bazen uzun bi süre aksattığım için oluyor
benim normalde pc güzel ama yaz tatili geldimi işler değişiyor çalışmaya gidiyorum uzak şehirlere leptopum var eski püskü onla yetiniyorum wolftü'ı bile kasarak oynuyorum oyüzden çok hoşuma gitti böyle bir oyunu duyunca tekrar sağol yani :D

Sanki serious sam'a benziyor biraz

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
DΣПIZ ΚIŁIC
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Bişey değil banada oluyor böyle kolsuzluk genelde iyiyim ama

Sanki serious sam'a benziyor biraz
Serius sam levelli bu cs16 gibi kapışıyosun sonsuz savaş yani:D

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Bu sıralar battle royale fps tarzı oyunlara merak saldım aimide yavaş yavaş geliştirmeye çalışıyorum cidden bu oyun gelişimimde yardımcı olur mu? salak gibi steamdan 10 tl ye aim hero aldım pişmanım da

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
DΣПIZ ΚIŁIC
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Bu sıralar battle royale fps tarzı oyunlara merak saldım aimide yavaş yavaş geliştirmeye çalışıyorum cidden bu oyun gelişimimde yardımcı olur mu? salak gibi steamdan 10 tl ye aim hero aldım pişmanım da
Kardeşim b oyunu günlük 10 dk oyna aim pro diyemem oyun genel anlamda geliştiriyor ben 13 yaşımdan beri oynuyorum csgo da çok fazla işe yarıyır oyunu oynamak az çok aim geliştiriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...