İlk Olarak Quick.db Nedir?
Genel olarak Quick.db'yi veri depolama modülüdür olarak anlatabiliriz.Henüz kodlamaya yeni başlayan ve SQL'i öğrenmekle ilgili endişelenmek istemeyen yeni kullanıcıların kolay olacak şekilde tasarlanmıştır
Quick.db Örnek Komut
[CODE title="Örnek"]var eko = new db.table('ekonomi')Genel olarak Quick.db'yi veri depolama modülüdür olarak anlatabiliriz.Henüz kodlamaya yeni başlayan ve SQL'i öğrenmekle ilgili endişelenmek istemeyen yeni kullanıcıların kolay olacak şekilde tasarlanmıştır
Quick.db Örnek Komut
eko.set('benimParam', 500) // -> 500
eko.get('benimParam') // -> 500
db.get('benimParam') // -> null[/CODE]
Baş belası hata olan Cannot find module 'quick.db'!
Bu hatanın 2 çözümü vardır:
1.Çözüm:npm i quick.db yaparak modülü kurabilirsiniz (genel kesim zaten bunu yapmıştır)
2.Ve kesin çalaşacak çözüm:Genel olarak bazı pclerde bu modül çalışmaz.Windows işletim sistemlerinde genel olarak hata veriliyor.Ondan linux işletim sisteminde botu yapmanız lazım.Onun için glitch'den discord botunuzu yapmanız daha avantajlı olur.Bazıları repl.it'den de yapıyor ama bence glitch daha iyi
Bu hatanın 2 çözümü vardır:
1.Çözüm:npm i quick.db yaparak modülü kurabilirsiniz (genel kesim zaten bunu yapmıştır)
2.Ve kesin çalaşacak çözüm:Genel olarak bazı pclerde bu modül çalışmaz.Windows işletim sistemlerinde genel olarak hata veriliyor.Ondan linux işletim sisteminde botu yapmanız lazım.Onun için glitch'den discord botunuzu yapmanız daha avantajlı olur.Bazıları repl.it'den de yapıyor ama bence glitch daha iyi