Interneten guncelını ındırdım ztn ama amd nın programında guncelleme var dıye cıkıyor ıkı tane@Erengg Manuel olarak kendin indir ve kur gerekirse DDU ile silerek temiz kurulum yap. Link paylaşamıyorum internetten aratırsan çıkar.
m ztn ama amd nın programında guncelleme var dıye cıkıyor ıkı tane
Suan bnde yapmaya calısyorum proglamlardan bısey sorucam ekran kartım r5 230 amaayınıs benim r7 240 kartımda oldu kendi sitesinden yüklemedi bi kaç tane driver programı denedim oldu
hm denıcem sagolunCatalyst bazen sapıtabiliyor Nvidia aynı durumu yaşamışlığımda var. DDU ile kaldırıp kalıntısız kurdum düzelmişti. Bence sizde deneyin.
drıver boosterı ındırdım ekran kartıyla ılgılı gunceleme cıkmadı yada bn gormedım suan guncellıyordriver booster indir ordan güncelle![]()
Suan bnde yapmaya calısyorum proglamlardan bısey sorucam ekran kartım r5 230 ama
AMD Radeon HD 7400 Series olarak cıkıyor ve ınternete aratıyorum boyle bı kart cıkmıyo sndede oylemı
Suan bnde yapmaya calısyorum proglamlardan bısey sorucam ekran kartım r5 230 ama
AMD Radeon HD 7400 Series olarak cıkıyor ve ınternete aratıyorum boyle bı kart cıkmıyo sndede oylemı