kanka 5600x e baktım ama fazla bi fps fark etmiyo 10 155600x iyidir kankam fiyat farkı var ama işlemsel farkta var öneririm
kanka aynı fps değerleri 5600 ile nerdeyseHazır sistemlerin çoğunda bulunan güzel kombinasyonlar ikiside, eğer bütçeniz var ise 5600x yükseltilme yapılabilir uzun vadede işlemciyi soğutabilirseniz eğer çok memnun kalıcaksın. 3060 ekran kartı mid-high ekran kartı 4000 serilerinden tek eksiği dlss3 olmamasıdır sanırım ama ilerde 5000 serisine upgrade yapılabilir.
kanka bottleneck yaşamam inşallah aldım bakalımherhangi bir bottleneck yasamazsin gayet iyi.
Post automatically merged:
herhangi bir bottleneck yasamazsin gayet iyi.
kanka rdr 2 gibi oyuınları ultra da oynarmıyıumalınır hocam her oyunu yüksek ayarlarda rahatlıkla oynarsınız
kanka vallaha sipariş verdim olmadı 5600 satar 5600 x alırım bakalım5600 sorunlu dostum 5600x alabilirsin eğer x modelini alırsan bir de sıvı soğutucu al. stock fan yetersiz kalıyor
teşekkürler hocamAlınır güncel her oyunu 1080 ultra da rahat oynarsın hatta 2k da da çoğu oynu ultra da 100 fps üstü oynarsın
aynen alınır 5600 x daha iyi olur5600x iyidir kankam fiyat farkı var ama işlemsel farkta var öneririm