Çözüldü R6 Ban sonrası Uplay hesabı değiştirilmeli mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sc@Mp*
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Şimdi benim steamden aldığım bi r6 hesabım var ama save dosyası değiştirmekten ban yedim şimdi ben o ubisoft hesabını epic games den aldığım hesabla bağlarsam yine ban yemiş hesap mı gelir ?

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
Yeni bir uplay hesabı bağlamanız gerekiyor yoksa banlı hesabınıza giriş yaparsınız.

Çözüm
Sc@Mp*
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Yeni bir uplay hesabı bağlamanız gerekiyor yoksa banlı hesabınıza giriş yaparsınız.
Teşekkürler birde steamle ilgili bir sorum olacak ben halkbank kartı kullanıyorum halbankı aradığım da o gibi uygulamaları banka kendi engelliyor diyip beni geçiştirdiler hiçbir şekilde steamden alışveriş yapamadım ve şuan steamım her hangi bir kartla alışveriş yaptığım da hep bir sorun oıluştu hatası verip alışverişi tamamlamıyor bu sorunu nasıl çözebilirim yada bunun bir süresi mi var acaba

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
Teşekkürler birde steamle ilgili bir sorum olacak ben halkbank kartı kullanıyorum halbankı aradığım da o gibi uygulamaları banka kendi engelliyor diyip beni geçiştirdiler hiçbir şekilde steamden alışveriş yapamadım ve şuan steamım her hangi bir kartla alışveriş yaptığım da hep bir sorun oıluştu hatası verip alışverişi tamamlamıyor bu sorunu nasıl çözebilirim yada bunun bir süresi mi var acaba
halkbank kartın internet ödemelerine açıksa sorun steam tarafındadır steam desteğe yazınca hemen çözüyorlar

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
Her bankanın farklı sistemleri var fakat günün sonunda kullanıcı siz olduğunuz için verdiğiniz talimatlar neticesinde kartınızı istediğiniz gibi kullanabiliyorsunuz. Kartınız eğer internet kullanımına açıksa ve ona rağmen bu tarz sıkıntılar yaratıyorsa müşteri hizmetlerini arayıp online platform ödemelerine izin ver talimatı verip probleminizi çözebilirsiniz. Şayet dediklerinize rağmen müşteri hizmetleri size bunu sağlayamıyoruz derlerse de müşteri hizmetlerinizden bu konuda problem yaratmayacak farklı bir kart talep edebilirsiniz, bankaların birçok türde kartları bulunmaktadır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...