Sc@Mp*
Süper Üye
Şimdi benim steamden aldığım bi r6 hesabım var ama save dosyası değiştirmekten ban yedim şimdi ben o ubisoft hesabını epic games den aldığım hesabla bağlarsam yine ban yemiş hesap mı gelir ?
Teşekkürler birde steamle ilgili bir sorum olacak ben halkbank kartı kullanıyorum halbankı aradığım da o gibi uygulamaları banka kendi engelliyor diyip beni geçiştirdiler hiçbir şekilde steamden alışveriş yapamadım ve şuan steamım her hangi bir kartla alışveriş yaptığım da hep bir sorun oıluştu hatası verip alışverişi tamamlamıyor bu sorunu nasıl çözebilirim yada bunun bir süresi mi var acabaYeni bir uplay hesabı bağlamanız gerekiyor yoksa banlı hesabınıza giriş yaparsınız.
halkbank kartın internet ödemelerine açıksa sorun steam tarafındadır steam desteğe yazınca hemen çözüyorlarTeşekkürler birde steamle ilgili bir sorum olacak ben halkbank kartı kullanıyorum halbankı aradığım da o gibi uygulamaları banka kendi engelliyor diyip beni geçiştirdiler hiçbir şekilde steamden alışveriş yapamadım ve şuan steamım her hangi bir kartla alışveriş yaptığım da hep bir sorun oıluştu hatası verip alışverişi tamamlamıyor bu sorunu nasıl çözebilirim yada bunun bir süresi mi var acaba
birde bildiğiniz bi r6 kredisi alabileceğim bi site var mı yoksa bunu sadece steam ubisoft epic games mi sağlıyorhalkbank kartın internet ödemelerine açıksa sorun steam tarafındadır steam desteğe yazınca hemen çözüyorlar
Her bankanın farklı sistemleri var fakat günün sonunda kullanıcı siz olduğunuz için verdiğiniz talimatlar neticesinde kartınızı istediğiniz gibi kullanabiliyorsunuz. Kartınız eğer internet kullanımına açıksa ve ona rağmen bu tarz sıkıntılar yaratıyorsa müşteri hizmetlerini arayıp online platform ödemelerine izin ver talimatı verip probleminizi çözebilirsiniz. Şayet dediklerinize rağmen müşteri hizmetleri size bunu sağlayamıyoruz derlerse de müşteri hizmetlerinizden bu konuda problem yaratmayacak farklı bir kart talep edebilirsiniz, bankaların birçok türde kartları bulunmaktadır.Teşekkürler birde steamle ilgili bir sorum olacak ben halkbank kartı kullanıyorum halbankı aradığım da o gibi uygulamaları banka kendi engelliyor diyip beni geçiştirdiler hiçbir şekilde steamden alışveriş yapamadım ve şuan steamım her hangi bir kartla alışveriş yaptığım da hep bir sorun oıluştu hatası verip alışverişi tamamlamıyor bu sorunu nasıl çözebilirim yada bunun bir süresi mi var acaba
orijinal siteler dışına çıkmayın sıkıntı yaşarsınızbirde bildiğiniz bi r6 kredisi alabileceğim bi site var mı yoksa bunu sadece steam ubisoft epic games mi sağlıyor