1 ay oldu pcyi alalı.Hocam sorun o zaman büyük ihtimalle donanımsal ne kadardır kullanıyorsun ekran kartını acaba?
Post automatically merged:
ve ne zamandır bu sorunu yaratıyor
Senin şu imzayı her gördüğümde gülme krizine giriyorum salşkdfgjsfşsdfekra narktın çöp kardeşim
Çöp de en düşük ayarlarda 30 FPS verecek kadar değil.ekra narktın çöp kardeşim
can you run it bende kullanıyorum sıkıntı yok detection adlı uygulama kurduruyor o kadar istediğin oyunu karşılaştırdostum selam sana bir site atıcam %100 güvenlidir beni bileb bilir bu site de rahatlıkla siteminin desteklediği ve desteklemediği oyunları göre bilrisin (PUBG lite açtığını biliyorum sisteminin) site link :Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
atakan senin o çop dediğin ekran kartında ben cs de 300 fps alıyorum boş yapma şimdi darboğazlık yapıyor dur sitemi. uzaaaaaaaaaekra narktın çöp kardeşim
Sistem, attığı resme göre darboğaz yapmıyor. r7 240 fazlasıya düşük seviye bir ekran kartı pubg lite için bile yetersizatakan senin o çop dediğin ekran kartında ben cs de 300 fps alıyorum boş yapma şimdi darboğazlık yapıyor dur sitemi. uzaaaaaaaaa
knk kart çöp değil çoğu oyunu gene oynatıyor tabi bu karttan metro exodus falan beklememeniz lazım haricinde eski bi kart olmasına rağmen amd sürekli geliştirici yönde güncelleme gönderiyor ve çok iş görüyorekra narktın çöp kardeşim
pubg lite için yetersizmi ? full ultrada oymuyorum bu kartlaSistem attığı resme göre darboğaz yapmıyor. r7 240 fazlasıya düşük seviye bir ekran kartı pubg lite için bile yetersiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?