Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Böyle sorununuza çözüm bulamazsınız sorunuzu yazın ki bilgimiz var ise cevaplayalım rad studio hakkında bilgim var kullanıyorum fakat soracağınız soruyu bilmediğim için kesin konuşamıyorum konuyu söylerseniz bilgim var ise yardımcı olmaya çalışırım
C++ Zaten Az önce Belirtiğim Şekilde Kodlayacağım Hack İçin Source İstiyorum.
Buna Ek Olarak birkaç farklı fonksiyon elimde var onlarıda dahil edicem içeriğe
mesela dediğim gibi örnek wallhack yapıcam checkbox ile aktif edip pasif edicem yada şöyle bir speed hack yapmak istiyorum checkbox ile aktif edip pasif edicem buna ek olarak şu şekilde textbox ekleyip speed değerini textbox’a yazıp artırabilmek bu tarz bir hack sourcesi elinizde varmı veya hazırlayabilirmisiniz herhangi bir oyunda
Bu rad studio bir libdir sen bununla grafiksel işlemlerini yapabilirsin geriye kalan kısım tamamen sana kalmış normal bir hile yapacaksan sadece bu gui deki elementleri kullanıp arkaplanda hileni kodlayıp elementlerle bağlantı kurarsın örn checkbox işaretlenmişse writeprocessmemory ile bir değer yazarsın
Bunu sana baştan söyliyim C++ builder, Microsoft'un C++ kodlama diline pek benzemez.
Hile, loader vs, vs yapacaksan delphi kullan yani Embarcadero delphi!