Rad Studio Login Form ile ilgili

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
4 HİZMET YILI
Herkese iyi forumlar.
Rad C++ builder ile Knight OnLine botumu hazır hale getirdim. Yakında satışını yapacağım için bana veritabanlı yada internet sitesinden bilgi çekebileceğim vs. yada daha farklıda olabilir her türlü fikire açığım.
Bu konu hakkında bi paylaşım bulamadım forumda. Varsa yada bu konu hakkında detaylı bi anlatımı elinde olan varsa paylaşırsa çok sevinirim.
Şimdiden teşekkürler herkese

Üye
4 HİZMET YILI
Çok uğraştırmayacak birşey ise ücret karşılığı bna bi login yapabilirmisiniz

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
YAZIK ya , internetten hazır sourceyle bot yaptım diye geçiniyonuz.
Yazılımcı adam login sistemi mi kodlayamayacak ?

Üye
4 HİZMET YILI
Yazılımcı vs değilim ben kendi başıma source kodlamayı öğrendim. Bot yaparak yazılımcılı mı olunur? Öyle bi eğitim almadan 0 dan proje geliştirdim evet tabi ki de yardım aldım diğer sourcelerden hanginiz 0 dan kodladınız? Nasıl bi düşünce bu ne saçma

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Uğraşmıyım diyorsan auth.gg şu anda kötünün iyisi. Sitelerinde videosu mevcut
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
çok güvenlikli olmaz baştan söyliyim.

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Yazılımcı vs değilim ben kendi başıma source kodlamayı öğrendim. Bot yaparak yazılımcılı mı olunur? Öyle bi eğitim almadan 0 dan proje geliştirdim evet tabi ki de yardım aldım diğer sourcelerden hanginiz 0 dan kodladınız? Nasıl bi düşünce bu ne saçma
Sana giriş sistemini yapalım sende para kazan veya botuda biz kodlayalım sana verelim ne dersin ? Yapacağın login sistemini bu forumda 10 kişiden 9 u kırar söyliyim.

Son düzenleme:
Üye
4 HİZMET YILI
YAZIK ya , internetten hazır sourceyle bot yaptım diye geçiniyonuz.
Yazılımcı adam login sistemi mi kodlayamayacak ?
Sana giriş sistemini yapalım sende para kazan veya botuda biz kodlayalım sana verelim ne dersin ? Yapacağın login sistemini bu forumda 10 kişiden 9 u kırar söyliyim.
Hocam ben zaten şuanlık gidip forumlarda yada sitemde satış yapacak düzeyde bilgiye sahip değilim elbette kırılır. Zaten el altı 5-10 kişiye satabilirim yeterli benim için. Uskonun şuan skil paket sistemi vs byte olarak fonksiyonunu kendim editledim tbl edit bypassını kendim buldum.projemde main threade bagladım. Yazılımsal bilgim az olsada oyunun sistemi hakkında bilgim çok. Herşeyin zamanı var yıllarca vb6 ile uğraştığım için şuan c++ da zorlanıyorum oda benım eksiğim
Post automatically merged:

Uğraşmıyım diyorsan auth.gg şu anda kötünün iyisi. Sitelerinde videosu mevcut
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
çok güvenlikli olmaz baştan söyliyim.
Teşekkür ederim başlangıç için deneyebilirim hocam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...