Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Radeon HD 8400'le Fortnite veya LoL oynanabilir mi?
Tamamen ekran kartına bağlı olan bir olay değil işlemciye de bakmak lazım tabii. Eğer işlemcin iyiyse ekran kartın o kadar iyi olmasa da en azından lolü çok rahat bir sekilde oynarsın ama fortnite iyi bir ekran kartı ve işlemci istediği aşikar.
Oynarsın. Ben MX230 kullanıyorum Intel Core i7 10510u işlemci 8 GB RAM var rahat oynuyorum. İşlemcini bana söylersen sana FPS değerini söyleyebilirim Ryzen 3 gibi bir işlemci kullanıyorsan 50 60 FPS alabilirsin.
İşlemci ve ekran kartı daha önemli RAM pek bir fayda yapmıyor 4 GB RAM'lı PC var bende eski bilgisayarım ona başka ekran kartı taktım Ryzen 560 ve Fortnite vs aşırı akıcı. Şu anda kullandığım bilgisayar laptop zamanında 7kya almıştım. Şimdi 14 k olmuş. Eski PC niz varsa parçalarını satıp daha iyi şeyler alın ya da içindeki RAM'leri vs. Değerlendirin ekstra masraf yapmayın.