☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Değerleri anlık değil de böyle göstermesi normal sanırım çünkü anlık gösteriyo olsaydı sürekli fan hızı değişmek zorunda kalırdı bir kaç dakika sonrasını gösterip fanın hızını da ona göre ayarlıyor. Fakat değerlerden hangisi gerçek sıcaklığı onu çözemedimdeğerler normal değil gibi, tavsiyem yazılımı kaldırıp tekrar kurman öyle bi denemeni öneririm. yazılımsal bir problem olabilir.
Aslında doğru diyorsun, sorun şundan da kaynaklı olabilir termal macun yenileme zamanın gelmiş olabilir. fanı söküp termal macuna bir bakmanı öneririm.Değerleri anlık değil de böyle göstermesi normal sanırım çünkü anlık gösteriyo olsaydı sürekli fan hızı değişmek zorunda kalırdı bir kaç dakika sonrasını gösterip fanın hızını da ona göre ayarlıyor. Fakat değerlerden hangisi gerçek sıcaklığı onu çözemedim
bence normal deger bunlar bulundugu ortama gore degısebılırdeğerler normal değil gibi, tavsiyem yazılımı kaldırıp tekrar kurman öyle bi denemeni öneririm. yazılımsal bir problem olabilir.
64 bit mi iyi 32 miaynı oyunu singleplayer 32bit oyunlarda yaşıyordum nasıl bu kadar kaynatabilir diye hatta üstüne gittim macun vs. değiştirmeye fakat zaten macunu değiştirmeye gerek yokmuş ben üstüne değiştirdim radeon'u kaldırıp bir daha yükleyince düzeldi ya da ben yanlışlıkla düzelttim emin değilim fakat bu uygulama gerçekten bozuk
64 Bit her türlü iyi 32 bitte 4 gb ram üstüne çıkamazsın ve 32 bitte Çoğu yeni nesil oyunu oynuyamazsın64 bit mi iyi 32 mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?