Software Web Developer
Uzman Üye
emülatörün ayarlarını kontrol ettin mipubg mobile cok fena kasmaya basladı nedenını bilmiyorum
kanka ben pubgm yi çok eskiden pc de oynamıştım bende emülatörde ayarları kısıp oyun içinde yükseltince sorun kalmamıştır bir de anakartımdan sanallaştırma olayını açmıştım kasma öyle gitmişti belki sanallaştırmadan değildir ama yine de bir yararı vardıemulator de hangi ayarları yapmam gerek suan 90fps normal akıcı da 1050 hd de
dostum eğer oynadığın emülatör bluestacks ise emülatör ayarlarına bakarak rahatlatabilirsiniz bluestacks içerisinde olan kasmalar genelde donanımdan ziyade uygulamanın kendisinde vararakdaşlar mehraba ekran kartım amd raedon rx570 neden pubg mobile da kasıyor işlemcim amd ryzen5 1600 six-core işlemci mi boğuluyor yoksa ekran kartı mı kötü aradaşlar
Knk optimizasyon kotu ola bilir mobil oyunu PC de oynuyon sonuçtaarakdaşlar mehraba ekran kartım amd raedon rx570 neden pubg mobile da kasıyor işlemcim amd ryzen5 1600 six-core işlemci mi boğuluyor yoksa ekran kartı mı kötü aradaşlar
kanka baktım kac kez de ayarları değiştirdim fakat aynıEmulator kaynaklı sorun vardır ayarları doğru şekilde yapmaya özen gösterin
gameloop son zamanlarda aşırı kasmaya başladı hocam hangi ayarları yapmam gereksistemin gayet yeterli. hangi emülatörü kullanıyorsunuz? onu youtubeden veya kendiniz ayarlarıyla uğrasak en düsük geçikmeyi bulunuz ayrıca hyperr v desteğini biostan acmayı unutmayın
driverları nerden ayarlıyorum hocam detaylı anlatırmısınızgüzel ekran kartı driverlara bak istersen
hangi emülatorde oynadınız hocam tavisye edebilirmisiniz bende onu kullanacağımAynı ekran kartına sahibim emülatörde evet kasıyor farklı bir emülatörde pubg mobile oynamayı denediğimde ise 0 kasma ile oynadım ekran kartı kötü değil rx570 sağlam bir karttır tek sıkıntı ısınma sorunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?