Üye
pubg mobile bendede fena kasmaya başladı bence normal olabilir
LDPLAYER kasması yokkanka baktım kac kez de ayarları değiştirdim fakat aynı
Post automatically merged:
gameloop son zamanlarda aşırı kasmaya başladı hocam hangi ayarları yapmam gerek
driverları nerden ayarlıyorum hocam detaylı anlatırmısınız
hangi emülatorde oynadınız hocam tavisye edebilirmisiniz bende onu kullanacağım
LDPLAYER kasması yok
evet hocamBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapindirmemi mi öneriyorsunuz hocam?
teşekkürler hocam hemen deneyeceğimevet hocam
kanka şöyle birşey var kartın uygulamasını indirince ekran kartını güncelliyor ekran kartını güncel tutunca oyun ölüyo berabt bişey oluyor daha once yaptım fakat düzeltmek icin format atmıstım baska bir çözüm yolu yokmudur teşekkürlerkankam ekran kartının ayarlarını performansa al az çok düzelir
Hocam arama yerine grafik ayarları yaz oyunları oraya ekleyip performansa al belki o olabilrkanka şöyle birşey var kartın uygulamasını indirince ekran kartını güncelliyor ekran kartını güncel tutunca oyun ölüyo berabt bişey oluyor daha once yaptım fakat düzeltmek icin format atmıstım baska bir çözüm yolu yokmudur teşekkürler![]()
Teşekkür ederim hocam, hemen denyeceğim tekrardan sağolunBir çok nedenle olabilir dostum Ekran kartı driverları tam mı? ekran kartı tozlanmış olabilir temizlemen gerekiyor driverların ayarlarını oyunlara göre ayar çekebilirsin bilgisayarında gereksiz dosyalar var ise kaldır veyada arkada çalışan var ise kapat emülator 60fps sabit aldırıyor onada dikkat etmen gerek başka oyunlarda test et emulatör ayarları var onları kontrol et işlemciden tam verim almak istersen de "başlat menüsüne gelerek çalıştır yazıp" Gelen sayfaya ("msconfig") yaz ve Entere tıkla çıkan yere ÖnYükleme olucak oradan Gelişmiş seçeneklere gelerek İşlemci sayısı var o tiki tıklayarak en son kaç çekirdekse yap ve uygula umarım yardımcı olmuşumdur
kasa da toplamda 8 tane fan var ve sadece pubg mobilde kasıyor sorunu anlamış deilimkasacak bi sistemin yok kesinlikle emülatör ayarlarını kontrol etmelisin sadece pubg de yapıyosa sorun yok anca diğer oyunlarda da yapıyorsa bios ayarlarındada problem olabilir soğutma sistemin yeterli değil mi
hangi emulatorleri önerirsiniz hocamFarklı emülatör kullanmayı dene
abi tum emulatorlerı denedım hala aynı kasıyor cozumu yok besürücülerde veya emilatörde sorun olabilir parçaların çok uyumlu