81 GB Epic den indirdimbaşta kaç gb indirdin oyunu?
Hocam oyunu 80 GB indirdim internetten 61 GB yaziyi ne kadar saçma şeylerhocam o 60 gb olan şey güncellemedir. Bizzat ben günlük rahat 8 9 saat oynuyorum. Geçen haftalarda geldi güncelleme 60 gb'lık. Sorun yok yani indirip oynayabilirsiniz.
ben oyunu indirdiğimde 90 gb ydi indirdim ardından güncelleme geldi 15 gb bunlar normal yani sorun çıktı sanmayın rahat olunHocam oyunu 80 GB indirdim internetten 61 GB yaziyi ne kadar saçma şeyler
Hocam birde nickini verebilme ihtimalin varmı oynicak kimse yok arkadaş flnben oyunu indirdiğimde 90 gb ydi indirdim ardından güncelleme geldi 15 gb bunlar normal yani sorun çıktı sanmayın rahat olun
KOD-_-BOT ekle hocam geceleri yüzde yüz aktif oluyorum. Klanca oynuyoruz biz eğer gelmek istersen ark ekle dc den B0T#4517Hocam birde nickini verebilme ihtimalin varmı oynicak kimse yok arkadaş fln
Windows dosyalarının olduğu diske kurmadıysan sorun çıkabilir bende epic gamesden aldım HDD e attm orda windows dosyaları yoktu oyun açılmadı silip C: diskine kurdum açıldı bu sefer.bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?