Çözüldü PUBG Mobile format sonrası FPS düşüklüğü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Asım Can
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Bilgisayara format atmadan önce rahatça 90 FPS veriyordu ama format attıktan sonra 60 FPS düştü. 90 FPS simgesi var, çıkarıyorum 90 FPS'e ama çıkmıyor. Silip yükledim ancak yine de olmadı. Bir yardımcı olur musunuz?

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
Driverların güncel değil o yüzden düşük fps alıyorsun. Win+R basıp çıkan arama kutucuğuna dxdiag yaz ve ekran sekmesine gelip hangi model kullandığını öğren. Daha sonra Üretici sitesinden güncel driverı indirip sistemine kur ve gerekli emulatör ayarlamalarını yap.

Asım Can
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Driverların güncel değil o yüzden düşük fps alıyorsun. Win+R basıp çıkan arama kutucuğuna dxdiag yaz ve ekran sekmesine gelip hangi model kullandığını öğren. Daha sonra Üretici sitesinden güncel driverı indirip sistemine kur ve gerekli emulatör ayarlamalarını yap.
dostum driverları güncelledim yine işe yaramadı

sadece pugb mobil için geçerli bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...