Üye
Arkadaslar r6 siegede hack arıyorum hile satan site bilen varsa yardımcı olsun lütfen cok aradım bulamadım
Arkadaslar r6 siegede hack arıyorum hile satan site bilen varsa yardımcı olsun lütfen cok aradım bulamadım
özelden yazabilirmisin kardesim gercekten bulamadımİnternette rainbow six siege private hack diye aratırsan karşına bu işin satışını yapan bilindik siteler çıkacaktır, buradan link vermek uygun olmaz diye düşünüyorum.
ne alaka onnumara falan hileyemi yorum yazıyorsun sa onnumara diyorsun ?onumara eline saglık yapanın
özelden yazabilirmisin kardesim gercekten bulamadım![]()
bildiğin güvenilir bi site varsa söylermisinÖzel mesaj atamıyorum ne yazık ki sanırım üyelik kısıtlaması var belirli bir mesaj ve konu sayısına erişmediğim için ama dediğim şekilde aratırsan bir yığın site çıkar karşına
bildiğin güvenilir bi site varsa söylermisin
IWANTCHEATS ten aldım hile calısmıyorAimjunkiestr
iwantcheats
wallhax
bu 3 site dışında zaten şu son çıkan hile korumalarını kırabilen başka bir grup varmı bilmiyorum bunlar bedelli satıyorlar yazılımlarını girip fiyatlarına bak ödeme yöntemleri TR'e kapalı olabilir son 2'nin en başta verdiğim sitenin Türk reseller'i bulunuyor oradan sonteklif aracılığıyla satın alabilirsin.
IWANTCHEATS ten aldım hile calısmıyor![]()