Çözüldü Rainbow: Six Siege karakter hareket edince FPS düşüşü oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sc@Mp*
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Oyunda sabit durup fare ile etrafa bakınca sıkıntı yok ama karakterle koşmaya başlayınca arada takılmalar oluyor, oyun hiç akıcı gelmiyor. Sistemim şu şekilde:

1732397478274.png

1732397502734.png

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
. Bu da oyun içi ayarlarım. Nedenini bilen yardım edebilir mi acaba?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Çok sağol deneyip dönecem

V-sync şunu açmak istemiyorum mouse u çok keskin hareket ettiremiyorum o zaman bunun olmasını istemediğim için açmıyorum
Yani sen bilirsin benimki biraz tahmin ağırlıklı yırtılma olabilir mi takılmadan kastın diye düşünmüştüm apex r6 gibi oyunlarda bendede aynı problem oluyordu monitör ayarlarımda oyunu monitörü tasarruf moduna geçirince geçti tasarruf modunda kullanmak biraz can sıkıcı ama akıcı oynatıyordu
Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
V-sync açık kapalı dener misin bide özellikler bölümünde (oyuna sağ tıkla ) kenar yumuşatma ve dpi ( adını tam hatırlamıyorum ) bölümünü işaretle bu dediklerim olmasa monitörden ayar önercem

Sc@Mp*
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
V-sync açık kapalı dener misin bide özellikler bölümünde (oyuna sağ tıkla ) kenar yumuşatma ve dpi ( adını tam hatırlamıyorum ) bölümünü işaretle bu dediklerim olmasa monitörden ayar önercem

V-sync şunu açmak istemiyorum mouse u çok keskin hareket ettiremiyorum o zaman bunun olmasını istemediğim için açmıyorum

Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI

Yani sen bilirsin benimki biraz tahmin ağırlıklı yırtılma olabilir mi takılmadan kastın diye düşünmüştüm apex r6 gibi oyunlarda bendede aynı problem oluyordu monitör ayarlarımda oyunu monitörü tasarruf moduna geçirince geçti tasarruf modunda kullanmak biraz can sıkıcı ama akıcı oynatıyordu

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...