- Konuyu başlatan
Are you sure
Süper Üye
Please check my other topic Take This how to bypass lua for anti cheat systemsThanks bro for this awesome cheat, what is the ban? hahahaanlove:
Please check my other topic Take This how to bypass lua for anti cheat systemsThanks bro for this awesome cheat, what is the ban? hahahaanlove:
Oyundaki her şeyi değiştirdiler eskiden anlaşılıyordu çünkü silahların sekmesi spray üzerine değildi şimdiyse tüm silahlar e-sport için spray haline getirdiler artık ekran titremiyor bir çoğu macro deneyip kullanmış biri olarak söylüyorum eskiden cidden titriyordu acog harici anlamak zordu o kadar bildirmelerine rağmen banlamadım biliyorum çünkü söylüyorlardı "report Player report player!" zaten logitech script macroları işe yaramıyor engellemenin yolunu bulmuşlar oyun içindeyken script çalışmıyor masaüstündeyse çalışıyor ya da ben g300s kullandığım içindir genellikle üst modeller üzerine yazıyorlar. Macro programları var satın alabileceğin gram titreme yok çünkü yazılan scriptler fareyi sadece aşağı çekiyor senin aşağa çekmene gerek kalmıyor çok uzun zaman önce ki scriptte fare hem titriyor hemde aşağı çektiriyordu zaten o scriptte artık çalışmıyor diğer scriptlerin hiçbirinde titreme yok 2018 yılında yapılmıştı bu bahsettiğim script.Kullanan arkadaşlar dikkat etsin eskiden başka bi siteden bulduğum no recoili kullanıyordum bende herhangi bi sıkıntı yaşamadım ama , sizi izleyen kişi çok net anlıyor bunu ekranınız sallanıyor 0 sekme ona göre kullanmanızı öneririm
Aynen bende oynuyalı çok oldu rahat 2018 de oynamışımdır o zaman acog da aşırı belli oluyordu g300s vardı bende deOyundaki her şeyi değiştirdiler eskiden anlaşılıyordu çünkü silahların sekmesi spray üzerine değildi şimdiyse tüm silahlar e-sport için spray haline getirdiler artık ekran titremiyor bir çoğu macro deneyip kullanmış biri olarak söylüyorum eskiden cidden titriyordu acog harici anlamak zordu o kadar bildirmelerine rağmen banlamadım biliyorum çünkü söylüyorlardı "report Player report player!" zaten logitech script macroları işe yaramıyor engellemenin yolunu bulmuşlar oyun içindeyken script çalışmıyor masaüstündeyse çalışıyor ya da ben g300s kullandığım içindir genellikle üst modeller üzerine yazıyorlar. Macro programları var satın alabileceğin gram titreme yok çünkü yazılan scriptler fareyi sadece aşağı çekiyor senin aşağa çekmene gerek kalmıyor çok uzun zaman önce ki scriptte fare hem titriyor hemde aşağı çektiriyordu zaten o scriptte artık çalışmıyor diğer scriptlerin hiçbirinde titreme yok 2018 yılında yapılmıştı bu bahsettiğim script.