Rainbow Six Siege Oyuncularına Hediye Dağıtıyor !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Music is my Life :)
Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
rainbow-six-siege-year-3-pass.jpg

:yazı:

Rainbow six Oyunculara hediyeler dağıtıyor. Ubisoft, Tom Clancy’s Rainbow Six Siege oyuncularına bir sürpriz yaptı ve kısıtlı bir süre için
‘Holiday Pack’ yayınlandı. Holiday pack'ten çıkan hediyeler, Oyun içi menüden paraya da çevriliyor. Holiday Pack, 20.000 Renown olarakta
kullanılabiliyor. Hediye alabilmek için 24 Aralık - 1 Ocak tarihleri arasında Oyuna giriş yapmanız gerekiyor.

Oyunun sistem gereksinimleri:

İşletim Sistemi: Windows 7 ve üstü

İşlemci: Intel Core i3 560 @ 3.3 GHz or AMD Phenom II X4 945 @ 3.0 GHz

RAM: 6 GB

Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 460 ya da AMD Radeon HD 5870 (1GB RAM ile uyumlu Directx-11)

Depolama: 30 GB

Son düzenleme:
♥ Kusursuz ♥
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
agab steam de mevcut ama pc kaldırmıyo indiremem de hay böyle şansa

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Black Squad'da oyuncularına hediye dağıtıyor hemde yılbaşında , cadılar bayramında ve bu tarz özel günlerde oyuna girip 5 hızlı maç atarsanız size kasa + anahtar veriyor ayrıca 10 v 10 da maç kazanırsanız yine anahtar hemde hergün veriyor kasalardan çıkan silahlar satılabiliniyor ben zengin oldum o kasalardan ztn silahı satsam 200 TL ;)

/×\ 飢餓的狼 /×\
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
ah bi alsam sjsjsj

Şu Soluduğun Gerçekler Bu Leş Dünyanın’ta Kendisi
Süper Üye
Sosyal
8 HİZMET YILI
Black Squad'da oyuncularına hediye dağıtıyor hemde yılbaşında , cadılar bayramında ve bu tarz özel günlerde oyuna girip 5 hızlı maç atarsanız size kasa + anahtar veriyor ayrıca 10 v 10 da maç kazanırsanız yine anahtar hemde hergün veriyor kasalardan çıkan silahlar satılabiliniyor ben zengin oldum o kasalardan ztn silahı satsam 200 TL ;)
blacksquad yeni gelen uptade yüzünden oynayamıyorum
Post automatically merged:

nasıl sata biliyoruz reis

Son düzenleme:
The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
blacksquad yeni gelen uptade yüzünden oynayamıyorum
Post automatically merged:

nasıl sata biliyoruz reis
Knk şimdi silah geliyor ya envantere geliyor steam den satıyorsun işte topluluk pazarında ancak parayı reel e çekmek çok zor ancak absolute trader gibi kişilere takas yapcaksın 10 tl lik itemi sana 6 - 7 tl vercek senden alcak ki bs de çıkan skinleri sattıktan sonra tf2 key vs alıp veriyorsun mesela o şekil reel e çekersin :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...