- Yasaklandı
Banlı Üye
hocam ban riski nedir
knk unlocker yapamıyorum bana yardımcı olabilme şansın var mı rica etsembu yöntem eskidi artık unlocker kullanıp kendimiz yapıyoruz ama üşenenler için yararlı konu.
unlocker nedir nasıl yapılırbu yöntem eskidi artık unlocker kullanıp kendimiz yapıyoruz ama üşenenler için yararlı konu.
save files are safe to use, i've been using them for 2+ yearsupdate on this can get you ban my alt got ban
use this own you risk
nope elites working with server just e-sports and pack skinsDoes elite work? or just skin from the store
evet esport takımlarının skinleri var denedim bende bu method 3 yıldır var ve fix yemedi espor takımlarının skinlerini otomatik butün silahlara karakterlere takıyor caveira aşırı iyi oluyor ama skinleri değişirsen gidiyor yani skin seçme yerine girersen ve elite yapılyıordu eskiden ama elite server-side a çektiler ondan dolayı yapılmıyor black ice da öyle ondan dolayı alınmıyor maalesef ama esport skinleri aşırı hoş duruyor.bazı skinlerde oldu bazı skinlerde olmadı
fix gelmiş denemedim olmadı tüh be istiyordum çok seviyorum bu oyunu çünkü skinleri de oldukça güzelhala çalışıyormu bu save dosyası yöntemine fix geldi diyorlardı