Rainbow Six Siege'de fix olmamış hile koduna sahip olan birisi var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
кöтüℓüктαηяıçαѕı
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Rainbow Six Siege oynuyorum her oyunda hile var bende artık bir açıyım dedim ama bazı forumlarda 20 dolardan başlıyor ücretsiz fix yemeyen paylaşımı yapılmamış kod var mı elinizde varsa benimle paylaşırmısınız?

RAS
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
ücretli olarak alman en mantıklısı olacaktır. ücretsiz altyapı paylaşılacağını zannetmiyorum.

кöтüℓüктαηяıçαѕı
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
ücretli olarak alman en mantıklısı olacaktır. ücretsiz altyapı paylaşılacağını zannetmiyorum.
Ücretli almayı'da şu yüzden istemiyorum aslında oyun yöneticileri hileyi satın alıp fixliyorlar ve oyuna hileyle giren herkes ban yiyor oyun zaten 100 tl hilesi de 100 tl yani beleş olsun benim olsun gibi bi düşünce vardı kafam da kimse yazılımını paylaşmaz zaten

кöтüℓüктαηяıçαѕı
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
kanka kimseden para almasına gerek yok zaten rek.lamlar vs.olsun gelirlerini sağlıyorlar kimseninde oyun için cebinden para almıyorlar böyle site bulmak zor dünya'da tektir büyük ihtimal :)

Look at this I am Rich
Seçkin Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
R6S gibi bir oyunda (oyuncu sayısı max 100k gören) ücretsiz hile bulmak aşırı zor. Ücretsiz hileler de 1-2 gün içerisinde fix yiyor uzun süre kullanacaksanız para verip almanız en doğrusu.

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
anlık olarak çalışan sekmeme hilesi var eğer istersen beraber oynayabiliriz bu arada

G♥A♥Z♥I♥ M♥U♥S♥T♥A♥F♥A♥ K♥E♥M♥A♥L♥ A♥T♥A♥T♥U♥R♥K♥
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Ücretsiz Şuan İçin Yok Ama Pikachu Dan Bekliyoruz Öyle Bir Hareket. Cracklerse Tabi.

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Ücretsiz yok ucretlileride denemeden almak olmuyo yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...