18 Mar 2021 #1 sohn151 Seçkin Üye Katılım 9 May 2020 Mesajlar 470 Çözümler 1 Tepki puanı 34 Ödüller 6 6 HİZMET YILI yaklaşık 2 gündür aynı hatayla karşılaşıyorum oyuna giremiyorum bir türlü yaşayan veya çözümü bilen var mı Ekli dosyalar Screenshot_2.png 46 KB · Görüntüleme: 562
yaklaşık 2 gündür aynı hatayla karşılaşıyorum oyuna giremiyorum bir türlü yaşayan veya çözümü bilen var mı
Çözüm #Roaccat 19 Mar 2021 Rainbow Six Siege Sunucu Durumları : Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Oyunla alakalı bir problem yok muhtemelen sorununuz EpicGames ile alakalı. Epic Games Launcherında oluşan sorunları çözmek için bu makaleden yararlanabilirsin : Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Rainbow Six Siege Sunucu Durumları : Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Oyunla alakalı bir problem yok muhtemelen sorununuz EpicGames ile alakalı. Epic Games Launcherında oluşan sorunları çözmek için bu makaleden yararlanabilirsin : Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
18 Mar 2021 #2 erend4141 E Süper Üye Katılım 17 Ocak 2019 Mesajlar 1,191 Çözümler 44 Tepki puanı 116 Ödüller 9 7 HİZMET YILI bakımda olabilir büyük ihtimal fortnitede da öyle oluyordu güncelleme gelir Oyla 0 Olumsuz oyla
18 Mar 2021 #3 IIIIFFIIII I Onaylı Üye Katılım 9 Nis 2018 Mesajlar 112 Çözümler 1 Tepki puanı 10 Ödüller 6 8 HİZMET YILI Bakım Yada Güncellemede hata olmuşdur ona bakıyolardır knkm Oyla 0 Olumsuz oyla
19 Mar 2021 #4 alpanht Onaylı Üye Katılım 19 Ara 2020 Mesajlar 122 Tepki puanı 4 Ödüller 4 Yaş 26 5 HİZMET YILI Bakımdadır Knk bakımda deilse de güncellemededir Oyla 0 Olumsuz oyla
19 Mar 2021 #5 #Roaccat Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın. Emektar Üye Katılım 2 Ocak 2016 Mesajlar 4,595 Çözümler 1,842 Tepki puanı 2,297 Ödüller 18 10 HİZMET YILI Rainbow Six Siege Sunucu Durumları : Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Oyunla alakalı bir problem yok muhtemelen sorununuz EpicGames ile alakalı. Epic Games Launcherında oluşan sorunları çözmek için bu makaleden yararlanabilirsin : Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Rainbow Six Siege Sunucu Durumları : Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Oyunla alakalı bir problem yok muhtemelen sorununuz EpicGames ile alakalı. Epic Games Launcherında oluşan sorunları çözmek için bu makaleden yararlanabilirsin : Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap