Rakının mâliyeti düşük olmasına rağmen neden pahalıya satılıyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar, dün etil alkol aldık. 5 litrelik şişenin içinde su ile harmanladık, biraz anason yağı koyduk. Karıştırdık, yarım saat sonra üzüm şeker koyduk. Dün içtik, kör olmadık. İyi gibiydi, tabii tekel bayilerde satılan rakılar gibi olmaz ama sonuç olarak kafamız yine güzel oldu. Sormak istediğim soru, dün 2 litresini 300-350 liraya hallettiğimiz rakının litresi neden 900 liraya satılıyor? Sonuçta kafayı yapan kimyasal madde "etanol" değil mi?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Bir çok riski var ayarını tutturamassan körlüğe kadar yolu olur tavsiye etmem

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
kanka oranı kaçırırsan karanlık dünyaya hoşgeldin

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Saf ve İyi distile edilmiş etil alkol kör etmez ancak alkol zehirlenmesi, ileride karaciğer problemleri ve (iyice abartırsan) ani ölümle sonuçlanabilir. İyi Forumlar.

Onaylı Üye
Ödüller
1
Sosyal
2 HİZMET YILI
Bunları yapıp ticaretiyle uğraşmış biri olarak etil alkolü güvenilir olan El yapımı rakı hiç bir türlü zarar vermez önemli olan ne kadar içmen El yapımında fazla içersen alkol komasına girebilirsin
tabi bu normal rakıdada var,Ancak etil yerine metil alkol kullanılmışsa dünyan tersine döner
yani ortamda ilk bvaşta asla sen içme el yapımını veya kendi güvendigin rakıyı iç problem olmaz

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
bro önermem komaya giren arkadaşım var ben eskiden yapmazdım (2-3 yıl önce) ama içerdim ortamda biri komaya girdi o günden sonra tövbe ettim yapmaya içeceğim zamanda parasına kıyıp veriyorum canınızdan değerli değil boşverin

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bunları yapıp ticaretiyle uğraşmış biri olarak etil alkolü güvenilir olan El yapımı rakı hiç bir türlü zarar vermez önemli olan ne kadar içmen El yapımında fazla içersen alkol komasına girebilirsin
tabi bu normal rakıdada var,Ancak etil yerine metil alkol kullanılmışsa dünyan tersine döner
yani ortamda ilk bvaşta asla sen içme el yapımını veya kendi güvendigin rakıyı iç problem olmaz
başkan dün içtim aynı normal alkol gibi kafamız güzel oldu şimdi o rakıdan daha baya var o temizdir yani demi metil değildir?

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
bir kimyacıya veya uzun zamandır bu işi yapan birinden tavsiye almanızı öneririm

“İstikbal Göklerdedir “
Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
içme olum kör olmasanda başka şeyler olur zamanında 1.5 tlye yarım ekmek döner yedim şuan addıson hastasıyım içme sonra pişman olursun

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
boğma rakı sert olur herkez içemez ama içersen yönünü kaybedersin yapma vodka daha iyi

Seçkin Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Dozaj aşımında sadece körlükle kalmayıp ölüme kadar götürebilir

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
rakı değilde vodka içiyolar burda köpek gibi gebermiyolarda

Like a diamond 💎
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Baba ayarını tutturmuşsunuz. Yoksa kör topal gezerdiniz ula.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...