- Yasaklandı
-
1 Laptopa ekran kartı ve ıslemcı yerlestırmek mumkun mu?Az sigara , alkol tüketin gidin ram alın arkadaşlar zor bişi değil. Bende 8x2 16GB ram var her türlü şeye yetiyor
Laptopuna göre değişir, eğer laptopunuz oyun laptopu değilse (Ki bu laptoplar 2.500 tl den başlar en ucuzu ve en dandiği), herhangi bir geliştirme yapmanız mümkün değil. Ondan dolayı Laptop Pişmanlıktır.1 Laptopa ekran kartı ve ıslemcı yerlestırmek mumkun mu?
Laptop tamamn free oldugu kendı tercıhım deıl ayrıca maddı sıkıntımız oldugu ıcın degısıklı yapamamLaptopuna göre değişir, eğer laptopunuz oyun laptopu değilse (Ki bu laptoplar 2.500 tl den başlar en ucuzu ve en dandiği), herhangi bir geliştirme yapmanız mümkün değil. Ondan dolayı Laptop Pişmanlıktır.
Size sormadım değişiklik yapabilir misiniz yapamaz mısınız diyeLaptop tamamn free oldugu kendı tercıhım deıl ayrıca maddı sıkıntımız oldugu ıcın degısıklı yapamam
Merak Etme ben ıyı arastırdım flash bellegı sanal ram olarak kullanmak gereksız 1 sey oldugunu sanmıyoorum sayın yonetıcı.Size sormadım değişiklik yapabilir misiniz yapamaz mısınız diyePaylaştığınız konuya yorum atma gereğinde durdum çünkü paylaştığınız şey sadece hayal ürünü. Eğer öyle olmasaydı herkes giderdi 16gb lik 8gb lik flashbellek alırdı ram olarak kullanırdı. Bu dediğiniz kısmen doğru kısmen yanlış, eğer araştırmanızı iyi yaparsanız anlattıklarınızın bir boka yaramadığını anlarsınız.
"Ramda yer kalmayınca açılan işlemleri flash bellekte açar " Diyen aptal insan evladı sensin, madem çok araştırdın şöyle bir bilgiyi ilk sayfada görmen gerekirdi:Merak Etme ben ıyı arastırdım flash bellegı sanal ram olarak kullanmak gereksız 1 sey oldugunu sanmıyoorum sayın yonetıcı.
Aynen hocam bende 12 gb ram var 100 tlAz sigara , alkol tüketin gidin ram alın arkadaşlar zor bişi değil. Bende 8x2 16GB ram var her türlü şeye yetiyor
Merak etme o kadarda cahıl deılız her 2-3 gunde 1 prefetch-%temp%-temp klasoru ıcındekı dosyaları sılersen pc rahatlar ama ıslemden sonra uygulaamlar uzun surede acılırlar ayrıca pc nın ayrıca wındowsun kendıe oz sanal ram dosyası mevcuttur mesela sen bunun degerını arttırarak pc senın sabıt dıskını ram olarak kullanacak merak etme ben herseyı bılıyorum suphen olmasın. ayrıca haftalık duzenlı olarak dıskını en ıyı duruma getırırsen sabıt dısk omrunu dahada uzatmak ve hdd veya ssd performasını arttırılabılır"Ramda yer kalmayınca açılan işlemleri flash bellekte açar " Diyen aptal insan evladı sensin, madem çok araştırdın şöyle bir bilgiyi ilk sayfada görmen gerekirdi:
Boost veya ready boost vb programlar sayesinde Flash bellekler RAM olarak kullanılmaz. hatta Flash bellekler hiçbir şekilde RAM olarak kullanılamazlar. Boost programlarının yaptıkları tek şey: Flash disklerin ek cache hafızaları olduğundan, bu tür hafızalar normal hafızalardan daha hızlı çalışırlar ve sabit diskinizdeki verilere daha hızlı erişim sağlarlar. BOOST yazılımı veya Readyboost özelliğini bir flash disk takarak aktif ettiğinizde. en çok kullandığınız programlar önbelleğe yani flash diske alınır. ve bu sayede Aynı programlardan birisini tekrar açmaya çalıştığınızda (örneğin World, Excell, Photoshop, Vb. OYun vs. yazılımlara disk üzerindeki erişim süresi flash disk sayesinde kısaldığından daha kısa sürede çalışabilir. Kaliteli bir USb bellek ilede işletim sisteminin açılış süresinde de ciddi farklar yaratılabilir. yani özetle söylemek istediğim. Readyboost özelliği flash diski Direk olarak RAM olarak kullanmak değilde. Sadece Diskteki verilere Erişim süresini kısaltan bir teknolojidir. Yani GTA 5 8GB ram istiyorsa ve senin 6 gb ram varsa bilgisayarında , senin mantığına göre 8 gb flash takdığın zaman gta 5 i sorunsuz çalıştırabilmen lazım, tabikide mantığın salakça olduğundan dolayı yukardaki yazımda da anlaşılacağı üzere böyle bir şey yok. Baya araştırmışsın cidden sayın gerizekalı, milletçe alkışlıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?