Ram Düzenleyici

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anyways
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Bügün Sizlere Intelligent Standby List Programından Bahsedicem

Ne İşe Yarar ?
- Arka Plandaki boşa çalışan uygulamaları Kapatır Düzenler
- Önbellekteki
Ram Düzenler
- Oyunlarda Takılmaları Düzenler (8GB RAM VE ÜSTÜ)
Nasıl Kulanılır ?
- 8 GB Ram Kulananlar 1300 ve max 1400 arası Kulanılmalıdır
-12 GB Ram Kulananlar 1500 Max
-16 GB RAM Kulananlar Max 2000 Arası Kulanılmalıdır
- 2 Kısıma Değerleri yazmanız gerekicek 1 kısma dokunmayın Link:

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Not: Program Otomatik Düzenliyor Kapatmadıgınız sürece Arka Planda Çalışacaktır Start Minimize İşaretleyin
İNDİRME LİNK:

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Bu hatayı alıyorum çözümü nedir ;

Screenshot_1.png

Anyways
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
8 Gb Ram Altına Tavsiye etmiyorum ama 1100 arasında kulanabilirsin
Post automatically merged:

HATA ALANLAR Sitede Bütün hataları açıklıyor indirme linkinden bakabilirsiniz:
telden yazıyorum dediğini yaptım PC açılmıyor , technopatdan tavsiye edilmeyen programı verdiğin için tebrik ederim... ıso dosyası olmasa pc deki bilgiler gg di (8 GB RAM)

Griffin Premium
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Bu tür şeyler sadece donanımları zorlayarak onların ömrünü kısaltır ve diğer donanımlara da zarar verir kullanılmasını tavsiye etmem, düzenli bakım yaptığınız taktir de zaten bilgisayarınız hızlı olur daha hızlısı için lidyalıların bulduğu PARA isimli çok kullanışlı kağıt parçasını kullanmanızı tavsiye ediyorum.

Anyways
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
telden yazıyorum dediğini yaptım PC açılmıyor , technopatdan tavsiye edilmeyen programı verdiğin için tebrik ederim... ıso dosyası olmasa pc deki bilgiler gg di (8 GB RAM)
Yıllardır kulanılıyorum dediklerimi yapmadıysan normal technopat gibi siteleri okuyup gelip bunu yazman bile .... ve orda 8 GB Ram ve üstü kulanmak isterse 6GB Ram'li arkadaşa söyledim sorunsuz çalışacaktır ha bide Dipnot geçeyim X64 Bit ile çalışıyor

Bu tür şeyler sadece donanımları zorlayarak onların ömrünü kısaltır ve diğer donanımlara da zarar verir kullanılmasını tavsiye etmem, düzenli bakım yaptığınız taktir de zaten bilgisayarınız hızlı olur daha hızlısı için lidyalıların bulduğu PARA isimli çok kullanışlı kağıt parçasını kullanmanızı tavsiye ediyorum.
Bu Program bi nevi CCleaner görevi görüyor hiçbir donanıma zarar vermez arka planda çalışan ve boşta çalışan uygulamaları kapatıp düzenliyor Ve Pc zorlamaz 16 GB Ram'e 5-6 K Değer girmez isen değerleri verdim zaten sorunsuz şekilde çalışacaktır teşekürler yorumun için

Son düzenleme:
Griffin Premium
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Yıllardır kulanılıyorum dediklerimi yapmadıysan normal technopat gibi siteleri okuyup gelip bunu yazman bile .... ve orda 8 GB Ram ve üstü kulanmak isterse 6GB Ram'li arkadaşa söyledim sorunsuz çalışacaktır ha bide Dipnot geçeyim X64 Bit ile çalışıyor

Bu Program bi nevi CCleaner görevi görüyor hiçbir donanıma zarar vermez arka planda çalışan ve boşta çalışan uygulamaları kapatıp düzenliyor Ve Pc zorlamaz 16 GB Ram'e 5-6 K Değer girmez isen değerleri verdim zaten teşekürler yorumun için
CCleaner görevi görmez, görmesi için otomatik bakım vs yapması lazım, ama bu konu bla bla bla çok uzar. İyi Forumlar!

Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI

Bu Program bi nevi CCleaner görevi görüyor hiçbir donanıma zarar vermez arka planda çalışan ve boşta çalışan uygulamaları kapatıp düzenliyor Ve Pc zorlamaz 16 GB Ram'e 5-6 K Değer girmez isen değerleri verdim zaten sorunsuz şekilde çalışacaktır teşekürler yorumun için
Şaka lan şaka senin sayende PUBG kasmıyor hadi eyv.

⚡Süper Güçlerim Var⚡
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Kullanmanızı pek tavsiye etmem.Onun yerine bi CCleaner + Advanced SystemCare indirin bilgisayarınız hızlanıcaktır.

Anyways
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Boş yorum yapıp bilgisi olmayan insanlara deli oluyorum meh Herhangi Sorunuz vs varsa sorabilirsiniz !

Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Abi Cidden Advanced SystemCare Nedir Ya :cryangry:
Kamu Spotu
IOBIT Kullanmayın Kullandırtmayın !

Program İşe Yarıyor Zaten Hafif Bir Program Programı Açmadan Önce CPU RAM %100 (^_^)
Kullanınca %15

Anyways
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Kullanmanızı pek tavsiye etmem.Onun yerine bi CCleaner + Advanced SystemCare indirin bilgisayarınız hızlanıcaktır.
ASC Ben tavsiye etmiyorum klasik iobit CCleaner Ram düzenlemiyor ve CCleaner ve bunu kulanırsanız harika olur
BİLGİNİZ OLMAYAN ŞEYLERE YORUM YAPMAYIN

⚡Süper Güçlerim Var⚡
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
ASC Ben tavsiye etmiyorum klasik iobit CCleaner Ram düzenlemiyor ve CCleaner ve bunu kulanırsanız harika olur
BİLGİNİZ OLMAYAN ŞEYLERE YORUM YAPMAYIN
Sende acaba okumayı öğrensen nasıl olur ? Ben Ram düzenliyor diye birşey yazmadım düşüncemi belirttim biraz saygılı ol , bilgisayarı hızlandırır dedim.Büyük yazıyla "BİLGİNİZ OLMAYAN ŞEYLERE YORUM YAPMAYIN" yazman gerekmez ! Ben şimdi büyük harflerle "ADAM GİBİ OKU" yazsam hoş olur mu ?

Anyways
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Daha nasıl anlatabilirim acaba onun yerine ccleaner ve asc kulanın demisin benim söyledigim programla bunların alakası yok sadece ccleaner benzetmesi var asc gibi cpu ram yiyen programları önerip insanları yanlış yönlendirmen sinirimi bozuyor o yüzden umarım anlamışsındır.

Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar 2 Seçenek Var
1 - Para
2 - Düzenli Bakım (Donanımsal ve Yazılımsal)

Lft Hyrnı
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
:D para :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...