Seçkin Üye
anakart tuf z370 plus gaminganakrt modelini ve baka bilirsen ram modelini söyle daha kolay yardımcı olalım
dostum anakartında diğer ramin ile kaç mhz de olduğuna ve anakartın mhz desteğine bakman gereklianakart tuf z370 plus gaming
evet reis anakart bu ve ayrı olarak birşey daha sorayım eğerki 16gb ram alsam şuanki takılı rami çıkartmadan 16gb yi taksam herhangi bir uyuşmazlık durumunda cihaz zarar görür müdostum anakartında diğer ramin ile kaç mhz de olduğuna ve anakartın mhz desteğine bakman gerekli
ben araştırıp baktığımda 4000 mhz anakart desteğin var fakat anakartının üstünde olan ram kaç mhz bunuda öğrenmelisin
64 gb rame kadar bellek kapasitesi gösterebiliyor dostum 16 yada 32 gb dual kit 4000 mhz ram extradan alıp boş ram portlarına takabilirsin
anakartın bu değil mi ?
bir zararı olmaz dostum ama iki raminde mhz hız değerleri aynı olması gerekli dostum senin şuan ki pc üzerindeki ramin mhz hızına bakman gereklievet reis anakart bu ve ayrı olarak birşey daha sorayım eğerki 16gb ram alsam şuanki takılı rami çıkartmadan 16gb yi taksam herhangi bir uyuşmazlık durumunda cihaz zarar görür mü
reis baktım da ramin üstünde 2400 yazıyor tahminimce çok düşük bi değer, galiba yeni bir 16gb ram alacağımbir zararı olmaz dostum ama iki raminde mhz hız değerleri aynı olması gerekli dostum senin şuan ki pc üzerindeki ramin mhz hızına bakman gerekli
örnek veriyorum mesela 3000 mh bir ramin varsa sende 4000 mhz ram aldın diyelim zaten anakartın 4000 mhz destekli olduğu için ramler arası uyuşmazlık olur anakartın üzerindeki ram mhzsi düşükse o rami söküp yeni bir ram al eğerki 3000 mhz seviyesinde bir ramin varsa yine 3000 mhz bir ram alıp takabilirsin
bende pc değişliği yapacağım zaten
2400 mhz de iyi fakat yüksek oyunlar için yetersiz kalır 32 gb yada 16 gb (dual kit ram) olarak alırsan daha iyi olur alacaksan çift ram al tek almareis baktım da ramin üstünde 2400 yazıyor tahminimce çok düşük bi değer, galiba yeni bir 16gb ram alacağım
o ne oluyor reisdual channel yapmak her türlü daha iyi performans veriyor diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?