alsa bile takamaz ki zaten girişleri uyumlu değilAnakartının desteklediği max bir mhz vardır sen onu aşan bir ram alırsan anakartın desteklediği kadarını kullanabilirsin.Birde anakartının modeli eskiyse muhtemelen ddr3 ram destekliyordur gidipte ddr4 ram alırsan uyumlu olmaz.
evet yukarıda belirttim soket girişler farklı zorlarsa ram zarar görebiliralsa bile takamaz ki zaten girişleri uyumlu değil
bide anakartı falan bozar kırar onla uğraşır sonraevet yukarıda belirttim soket girişler farklı zorlarsa ram zarar görebilir
Tabikide oda var ben sadece uyumsuz olduğunu belirttim soketleride uyumlu olmaz dediğin gibi.alsa bile takamaz ki zaten girişleri uyumlu değil
ürün almadan anakart desteğini kontrol et yeni nesil eski nesil mhz durumu o zaman iyi sonuc alırsın biraz araştırma yapman gereklibide anakartı falan bozar kırar onla uğraşır sonra![]()
zaten internette aratınca anakart modelini destekledigi her şey cıkmıyor mu yanlış mı biliyorum ?ürün almadan anakart desteğini kontrol et yeni nesil eski nesil mhz durumu o zaman iyi sonuc alırsın biraz araştırma yapman gerekli
çıkıyor evet ama bu kez ram elinde bir ram var yanına 2 bir ram almak istiyorsun örnek ddr3 tamam diyeceksın kafasına göre ram alırsa mhz görmeden alırsan yada bilemden mhz kaynaklı sorun yaşar genelde anakartın kaça kadar rami desteklediği yazarzaten internette aratınca anakart modelini destekledigi her şey cıkmıyor mu yanlış mı biliyorum ?
neresini anlamadın knkcmNasıl
Post automatically merged:
anlamadım
örnek daha net detaylı olur sanırım simdi pcin DDR3 2666 MHZ RAM VAR gidip DDR3 3200 RAM alırsan çalışması konusunda biri hizli biri yavas çalısacak buda biraz anakarının slotunu yorar ver performans olarak biraz kayıp verirNasıl
Post automatically merged:
anlamadım