dostum eyer APU sistem kulanıyorsan yada 32 bit is PC böyle sorunlar olabiliyorBilgisayarımın özellikleri
Anakart - İntel DH55TC
İşlemci - İntel Xenon x3430
Ram - Kingston HyperX 4x4 16GB
E.Kartı- GTX 1050 Tİ 4GB
Sorunum şu bilgisayarda 16 gb ram takılı ama özelliklere girdiğimde 14 gb yazıyor anakartın desteği var 16gb ama göremiyorum 2 gb eksik ne yapmam gerekli
sorunum işlemciyle alakalı değil ancak söylediğin şeyi uyguladım düzelmedi henüz konuda belittiğim gibi ekran kartı gtx 1050ti 4gb apu sistem değil teşekkürlerdostum eyer APU sistem kulanıyorsan yada 32 bit is PC böyle sorunlar olabiliyor
şöyle bir çözüm biliyorum uygula .
arama kısmına gel
msconfig yaz
sistem yapılandırmasına gir
önyüklemeye bas
gelişmiş seçeneklere bas
işlemci sayısı var maxsumuma çek 4 se işlemcin 4 yap 8 varsa 8 yap uygula de ve PC yeniden başlat düzelmesi gerekiyor.
Eğer varsa Anakartında A-XMP özelliğini de aktif et, Mhz konusunda da sorun yaşamazsın.dostum eyer APU sistem kulanıyorsan yada 32 bit is PC böyle sorunlar olabiliyor
şöyle bir çözüm biliyorum uygula .
arama kısmına gel
msconfig yaz
sistem yapılandırmasına gir
önyüklemeye bas
gelişmiş seçeneklere bas
işlemci sayısı var maxsumuma çek 4 se işlemcin 4 yap 8 varsa 8 yap uygula de ve PC yeniden başlat düzelmesi gerekiyor.
Bazı durumlarda bilgisayarınızda takılı olan RAM miktarını gösterirken, sistem tarafından kullanılan birkaç GB RAM'in dahil edilmemesi gerekebilir. Örneğin, bir bilgisayarın sistem RAM'si, sistem BIOS'u ve diğer sistem bileşenlerinin çalışması için gerekli olabilecek birkaç GB RAM'i kullanabilir. Bu nedenle, bilgisayarınızda takılı olan RAM miktarının tam olarak gösterilmemesi normaldir ve genellikle bir sorun değildir.Bilgisayarımın özellikleri
Anakart - İntel DH55TC
İşlemci - İntel Xenon x3430
Ram - Kingston HyperX 4x4 16GB
E.Kartı- GTX 1050 Tİ 4GB
Sorunum şu bilgisayarda 16 gb ram takılı ama özelliklere girdiğimde 14 gb yazıyor anakartın desteği var 16gb ama göremiyorum 2 gb eksik ne yapmam gerekli
teşekkürlerBazı durumlarda bilgisayarınızda takılı olan RAM miktarını gösterirken, sistem tarafından kullanılan birkaç GB RAM'in dahil edilmemesi gerekebilir. Örneğin, bir bilgisayarın sistem RAM'si, sistem BIOS'u ve diğer sistem bileşenlerinin çalışması için gerekli olabilecek birkaç GB RAM'i kullanabilir. Bu nedenle, bilgisayarınızda takılı olan RAM miktarının tam olarak gösterilmemesi normaldir ve genellikle bir sorun değildir.
evet 64bit bilgisayarımbilgisayarın 64 bit olması lazım bide bazen ram sistem gereksinimleri için özel ayrılabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?