Adam bir soru soruyor ve cevabı hmm mı
mesajı 50 yapmak için uğraşma rapor ettim hmm diye bir cevap yoktur
kardeşim dediğimi uyguladınmıram'im 8 ama 6.6gb gözüküyor msconfig'de
hangi programlar açık görev yöneticisinden ekran fotoğrafı paylaşabilir misin
240 gb ssd kullanırsan bilgisayarın okuma ve yazma hızı hızlanacaktır. Disk'in %100 malesef :/ Bu duruma bilgisayarın bir virüs varsa oda sebeb olabilir birazcık google'dan araştırabılırsın, şuan ESET Internet Security 3 ay lisans ücretsiz veriyor. bilgisayarını taramanı öneriirmBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bu üyenin dediği adımları yapma, bilgisayarın çöker bunun konusunu açan birisi vardı belki olur diyip yaptım PC Açılmıyordu bile açarken kasadan normalinden daha fazla ses geliyordu her an patlıyacakmış gibi en sonunda güvenli modla açıp yaptımçalıştıra giriyorsun msconfig yazıyosun ön yüklemeye basıyosun ordan gelişmiş seçeneklere basıyosun bellek üst sınırı yazar onu tikleyip 9999 yazıyosun bilgisayara reset atıyosun Sorunun rami tam kullanmıyor
evtkardeşim dediğimi uyguladınmı
bir şey değişmedi
Yahu aynısını yaptım bende niye bu sorunlar olmadı bilip bilmeden boş yorum yapmayınBu üyenin dediği adımları yapma, bilgisayarın çöker bunun konusunu açan birisi vardı belki olur diyip yaptım PC Açılmıyordu bile açarken kasadan normalinden daha fazla ses geliyordu her an patlıyacakmış gibi en sonunda güvenli modla açıp yaptım