Ram kullanmadan pc açmak ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar bilgisyarımdan ramleri çıkartıp açmayı denesem açlımıyacağını biliyorum ama kalıcı hasar oluşturur mu oluşturucak ise nasıl bir sorun olur ve bu sorunun olma ihtimali kaçtır

Yanıtlarsanız teşekkür ederin

I Still Know Kung Fu
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Knk açılmıcak Orası kesinde bu nasıl bir fantezidir onu düşünüyorum.
Teknoloji dünyasını öğrenmek fantazi ister adam ramsiz açmaya çalışarak ramsiz açmanın nelere sebep olduğunu öğrenecek, ileride ram'de sıkıntı çıktığında algılamadığında ve ya bozulduğunda aynı şey olacağı için "he bunu biliyorum demek ki ram'de sıkıntı var" diyecek. Teknolojini anlamak denemekten geçer :D

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Teknoloji dünyasını öğrenmek fantazi ister adam ramsiz açmaya çalışarak ramsiz açmanın nelere sebep olduğunu öğrenecek, ileride ram'de sıkıntı çıktığında algılamadığında ve ya bozulduğunda aynı şey olacağı için "he bunu biliyorum demek ki ram'de sıkıntı var" diyecek. Teknolojini anlamak denemekten geçer :D
Maşallah Fantezilikte sende level atlamışşsında tüyolar verıyorsun .d

⚡Süper Güçlerim Var⚡
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Böyle bip bip bip diye ses gelir knk ve açılmaz :D

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Denemişliğim var olanları anlatayım bilgisayar açılıyor açılır açılmaz mavi ekran verip kendini yeniden başlatıyor
En azından bende böyle olmuştu

Üye
6 HİZMET YILI
Denemişliğim var olanları anlatayım bilgisayar açılıyor açılır açılmaz mavi ekran verip kendini yeniden başlatıyor
En azından bende böyle olmuştu
Herkes de öyle olur tahminimce şöyle düşünürsek denemeye gerek kalmıyor senin beynini alıp iş yaptırmayı deneseler salak saçma yaparsın ya da yapamazsın o biçim yani :d

Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Kazanmak, kazanmaktır...
Emektar Üye
10 HİZMET YILI
Kalıcı bir hasar olmaz. Anakartta her bip sesi sayısının anlamı vardır. RAM konusunda da herhangi bir sorun olduğu zaman 3 bip sesi çıkar. Bilgisayarın 3 bip sesi verir ve öyle kalır. RAM'leri doğru şekilde taktığın zaman aynı şekilde çalışmaya devam eder.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...