Merhaba arkadaşlar bilgisyarımdan ramleri çıkartıp açmayı denesem açlımıyacağını biliyorum ama kalıcı hasar oluşturur mu oluşturucak ise nasıl bir sorun olur ve bu sorunun olma ihtimali kaçtır
Teknoloji dünyasını öğrenmek fantazi ister adam ramsiz açmaya çalışarak ramsiz açmanın nelere sebep olduğunu öğrenecek, ileride ram'de sıkıntı çıktığında algılamadığında ve ya bozulduğunda aynı şey olacağı için "he bunu biliyorum demek ki ram'de sıkıntı var" diyecek. Teknolojini anlamak denemekten geçer
Teknoloji dünyasını öğrenmek fantazi ister adam ramsiz açmaya çalışarak ramsiz açmanın nelere sebep olduğunu öğrenecek, ileride ram'de sıkıntı çıktığında algılamadığında ve ya bozulduğunda aynı şey olacağı için "he bunu biliyorum demek ki ram'de sıkıntı var" diyecek. Teknolojini anlamak denemekten geçer
Herkes de öyle olur tahminimce şöyle düşünürsek denemeye gerek kalmıyor senin beynini alıp iş yaptırmayı deneseler salak saçma yaparsın ya da yapamazsın o biçim yani :d
Kalıcı bir hasar olmaz. Anakartta her bip sesi sayısının anlamı vardır. RAM konusunda da herhangi bir sorun olduğu zaman 3 bip sesi çıkar. Bilgisayarın 3 bip sesi verir ve öyle kalır. RAM'leri doğru şekilde taktığın zaman aynı şekilde çalışmaya devam eder.