Garantisi bitti reis emektar bir pc var elimde 7-8 yıllık falanBenim leptopumu garantiye gœnderdim ücret karşılığında taktılar Rami
Tamamdır reis teşekkür ederim yorumun için. Başka fikri olan varsa dinliyorum beylerrİçinde bulunan rami laptop üreticisinden isteyebilirsin belli bir fiyat karşılığı ya da komple değiştirip uygun MHz değerlerinde İşlemcinin desteklediği kadar ram ekleyebilirsin. Marka istiyorsan corsair ya da gskill al.
Anlamadım bro ?KARDEŞ NASIL BİRŞEY PAYLAŞIYORUZ:gelisirabii:
Garantisi bitti reis emektar bir pc var elimde 7-8 yıllık falan
Post automatically merged:
Tamamdır reis teşekkür ederim yorumun için. Başka fikri olan varsa dinliyorum beylerr
Garanti derken yapan firmaya dedim
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yaphocam benim pcdeki ramlar budur. Modeli nerede yazıyor anlamadım
evet 2+2 reis, 4gb'lık bir ram eklediğimde toplam 6gb ram olucak bir faydası olurmu dersiniz?tahnimce ram slotlarınız dolu yani 2+2 ise 4 gb aldığınızda 2+4 olarak kullanabileceksiniz. Diğer 2 gb boşta kalacak takamayacaksınız. cpu z programında slot 1 yazıyo oraya basıp kaç slot olduğunu ve hangilerinin dolu olduğunu anlayabilirsiniz.
tamamdır, teşekkür ediyorum bu arada benim şuanki ramin markası " nanya ", alacağım ram'demi nanya olmalı yoksa başka marka olurmu, olursada hangisini önerirsiniz?olur tabi sonrasında diğer 2 yi de 4 yapabilirsin
çok sağolasın hocamaynı marka olmaları daha iyi olur ama farklı olursa bir şey değişmez hangisinin max hızı daha düşük ise o hızda çalışırlar. uyumsuzluk sorunu genelde yaşanmaz ama bu uyumsuzluk yaşamayacağın anlamına gelmez.
evet reis2 gb ddr3 laptop rami galiba
Size mesaj atıcam hocam müsait olunca. teşekkür ederim yorumunuz içinŞimdi sen programdan bakıyorsun sanırım DIMM deki rami tam çıkartamıyor gibi 667 MHz DDR2 ram teknolojisidir 1333 MHz ile DDR3 teknolojisi başladı ara tırnakları farklı. Birbirleri ile uyumlu değil yani dikkat et laptopun alt bölmesinin resmini atarsan kontrol edelim. Açılan bölmemi var yoksa bütün kasa mı görelim. Fiziksel bak yanlış yönlendirme olacak.
programda yazan hız saat hızı veri yolu hızı ddr ramlerde saat hızının 2 katıdır. yani orada yazan değerin 2 katı ram hızıŞimdi sen programdan bakıyorsun sanırım DIMM deki rami tam çıkartamıyor gibi 667 MHz DDR2 ram teknolojisidir 1333 MHz ile DDR3 teknolojisi başladı ara tırnakları farklı. Birbirleri ile uyumlu değil yani dikkat et laptopun alt bölmesinin resmini atarsan kontrol edelim. Açılan bölmemi var yoksa bütün kasa mı görelim. Fiziksel bak yanlış yönlendirme olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?